• Lorem ipsum

Como Audio

Minder lezen >>

Toonaangevende consumentenelektronica Hall of Fame Legend en visionair Tom DeVesto bleef de afgelopen 40 jaar trouw aan een op één doel gerichte missie, en dat is om een ​​nieuwe ervaring naar de markt voor consumentenelektronica te brengen - een die de verwachtingen verbetert en verbetert. 

Of hij nu de bioscoopervaring introduceert bij het thuispubliek met Advent en Kloss Video-tv's met groot scherm, of stereo-systemen verkoopt aan de consument met Cambridge SoundWorks, of high-performance radio's en muzieksystemen maakt met een geweldig ontwerp en geweldig geluid dat een ander tijdperk weerspiegelt met Tivoli Audio verliest Tom DeVesto het doel nooit uit het oog: een product van hoge kwaliteit maken dat de nieuwste technologie ondersteunt - eenvoudig te bedienen is - onderscheidend ontwerp heeft - weinig ruimte in beslag neemt - en niet overbodig wordt.

Miljoenen van de producten van Tom DeVesto worden tegenwoordig overal ter wereld gebruikt. Hij keert terug naar de markt voor consumentenelektronica met een nieuw bedrijf uit Boston, Massachusetts, "Como Audio". Hier zal hij doorgaan met zijn doel om hoge prestaties, visie, design en duurzame producten aan de consument te brengen. Producten die hopelijk de lat hoger leggen voor hun verwachtingen. Blijf kijken! 

Meer lezen >>
Toon:
Como Audio Ambiente luidpreker voor Solo - Hickory
Como Audio
Ambiente luidpreker voor Solo - Hickory
Op voorraad
Stereofonisch geluid zorgt voor de nauwkeurige weergave van onafhankelijke linker- en rechterkanaalkanalen. In dat opzicht heeft de Como Audio Solo een geheim wapen.
€169,00€119,00
Como Audio Solo - Streaming - DAB+ en internetradio - Hickory
Como Audio
Solo - Streaming - DAB+ en internetradio - Hickory
X Binnenkort leverbaar
De Solo van Como Audio is niet zomaar een radio, eigenlijk is het een alles-in-een muzieksysteem in een compacte behuizing.
€499,00€349,00
Toon: