• Lorem ipsum

Final Audio

Minder lezen >>

Het concept voor geluidsbeleving is voor altijd gewijzigd!

Final Audio Design staat voor ongëevenaarde geluidsbeleving door gebruik te maken van de laatste geluidstechnologie. 
In combinatie met een modern en strak design brengt Final Audio Design een unieke reeks van high-end producten in de audio markt.

Het is onze volle overtuiging dat de passie van een muzikant zo natuurgetrouw mogelijk moet worden weergeven. Met de high-end producten van Final Audio Design ervaart u het plezier van luisteren opnieuw.

Final is opgericht in 1974 en het allereerste product was een cartridge. Al gauw werden ook versterkers en luidsprekers geproduceerd.  Die tijd ligt inmiddels ver achter ons.

In 2009 produceerde Final haar eerste headphone. Final heeft haar eigen fabriek in Japan waar de ontwikkeling en productie van alle onderdelen inclusief de drivers plaatsvindt. Ook de volledige assemblage vindt in eigen beheer plaats. Bij Final zijn ze er van overtuigd dat ontwikkeling en productie dicht bij elkaar moeten zitten om elkaar snel feedback te kunnen leveren gedurende het gehele proces.

Kwaliteit en luxe komen bij Final samen in hun producten. De Lab II in ear is een statement in design, luxe en geluid. Recentelijk hebben ze de E-serie in ears en de D-serie, hun planar lijn, onthuld. Met deze twee series geeft Final invulling aan de nieuwe koers en die is veelbelovend.

Meer lezen >>
Toon:
Final Audio E3000C - In Ear Koptelefoon + Controller - Zilver
Final Audio
E3000C - In Ear Koptelefoon + Controller - Zilver
X Binnenkort leverbaar
De Final E3000 heeft een prachtige aluminium behuizing en er komt een zeer overtuigend geluid uit.
€69,95
Toon: