• Lorem ipsum

Paradigm

Toon:
-25%
Paradigm Tweedekans: Monitor SE Atom - Boekenplank Speaker - zwart
Paradigm
Tweedekans: Monitor SE Atom - Boekenplank Speaker - zwart
Tweedekans in nieuwstaat:
- Geretourneerd product in beschadigde originele verpakking
- Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen
€358,00€268,00
per stuk: €179,00 /
Paradigm Monitor SE Atom - Boekenplank Speaker - Wit
Paradigm
Monitor SE Atom - Boekenplank Speaker - Wit
De Paradigm Monitor SE Atom is de monitorluidspreker uit de volledig nieuw ontwikkelde reeks van Paradigm Monitor SE luidsprekers.
€358,00
per stuk: €179,00 /
Toon:

Paradigm, de gerenommeerde Canadese fabrikant van hoogwaardige luidsprekersystemen, introduceert Premium Wireless. Deze familie van draadloze luidsprekers en streamers is Paradigm’s entree in de wereld van draadloze weergave van muziek door heel het huis. Op dit moment bestaat de Premium Wireless line-up uit een tweetal actieve draadloze luidsprekers en een tweetal streamers, waarvan er een voorzien is van een versterker. Later worden nog meer producten verwacht, waaronder een fraaie soundbar.

Paradigm’s reputatie in het ontwerpen van luidsprekers wordt geroemd en haar producten ontvangen met grote regelmaat industrieonderscheidingen en worden geprezen in de meest vooraanstaande tijdschriften. Al meer dan 400 onderscheidingen vielen het merk ten deel. Wereldwijd wordt Paradigm gezien als de keuze van kenners op het gebied van muziekweergave en home entertainment.

Paradigm luidsprekers stellen je in staat om iedere keer ‘erbij’ te zijn als je naar je favoriete muziek luistert of de sensatie beleeft van een indrukwekkend home theater. Als het om de reproductie van geluid gaat is de kennis van Paradigm enorm. Als het om de praktische toepassing van die kennis gaat, heeft Paradigm maar een doel: het steeds weer beter doen. Betere metingen, betere materialen, betere componenten leiden altijd tot beter geluid…..en betere luidsprekers.