• Lorem ipsum

Vifa

Toon:
-29%
Vifa Tweedekans: City - Draadloze Speakers - Stone Grey
Vifa
Tweedekans: City - Draadloze Speakers - Stone Grey
Tweedekans in nieuwstaat:
- Geretourneerd product in beschadigde originele verpakking
- Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen
€139,00€99,00
Toon:

Dat zijn onze kernwaarden geweest sinds NC Madsen besloot om een ​​carrière in de automonteurs te vervangen door zijn ware ijver: luidsprekertechnologie. Hij deed dat decennia geleden; terug in een klein, Deens plattelandsdorpje in 1933. 

Vifa werd al snel de voorkeursleverancier van luidsprekereenheden voor vele bekende high-end merken en behield die positie tot in deze eeuw. 
Het verkrijgen van de best mogelijke weergave van geluid is een kwestie van orkestratie. Het is een complexe kalibratie van meerdere technische componenten. Een knowhow doorgegeven door generaties Vifa-ingenieurs. Samen met een legendarische, compromisloze houding ten opzichte van kwaliteit. 

Maar premium geluid verdient ook een high-end presentatie. In 2012 introduceerde Vifa daarom een ​​uniek nieuw assortiment van draadloze en draagbare luidsprekers.
Allemaal gebaseerd op de zeer trotse erfgoed en technische expertise van de Vifa geluidstechnici. Zo gaan we verder met de toewijding van onze oprichter: een voortdurend streven naar authentiek geluid.