• Lorem ipsum

Bluesound Pulse Soundbar 2i

's werelds eerste hi-res-soundbar verhoogt de PULSE SOUNDBAR elke laag van muzikale details, ongeacht of je naar een favoriet nummer luistert of naar een geliefde film kijkt.

Toon:
Bluesound Remote Control RC1 Afstandbediening
Bluesound
Remote Control RC1 Afstandbediening
Op voorraad
De Bluesound RC1 afstandsbediening geeft je eenvoudige controle over jouw Bluesound-spelers. De installatie is eenvoudig en dankzij de gestroomlijnde knopindeling en speciale bedieningselementen kun je heel simpel het geluid van muziek, films en meer rege
€69,00
Toon:

Bluesound Pulse Soundbar

Veel mensen nemen geen genoeg met het geluid dat standaard uit een TV komt. Om maximaal te genieten van een goede film of serie is goed geluid essentieel. Met de Bluesound Pulse soundbar geniet u voortaan maximaal van een goede film of serie. 

Waarom een Bluesound soundbar?

Een soundbar bestaat over het algemeen uit meerdere luidsprekers die samen het effect van voor- achter- en middenspeakers nabootsen. Met een Bluesound Pulse soundbar wordt dus het surround sound nagebootst, maar dan zonder dat er hiervoor extra boxen nodig zijn. Een soundbar is daarom een subtiele manier om toch van optimaal geluid te genieten zonder dat dit extra ruimte kost. 

Op en top geluidskwaliteit van de Bluesound soundbar

De Bluesound Pulse Soundbar is uitgerust met het bekende Dolby Atmos audio. Indien u op zoek bent naar het beste van het beste op het gebied van audio is de Bluesound Pulse een uitermate geschikte soundbar. Is de audio kwaliteit belangrijk maar niet doorslaggevend? Dan is één van de vele technische extra’s dat vast wel. Zo is de Bluesound Pulse soundbar uitgerust met ingebouwde voice control die werkt met Amazon Alexa en Google Home.

Bluesound Pulse Soundbar kopen

Voor iedereen die geen genoegen neemt met standaardkwaliteit maar net dat beetje extra wilt op het gebied van audio is de Bluesound Pulse Soundbar de beste keuze. Geniet in volledig surround sound van uw favoriete film of serie. Wilt u voordat u een Bluesound soundbar gaat kopen liever eerst nog persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom om zelf de kwaliteit te ervaren.