• Lorem ipsum

KEF Q 150

Met KEF Q 150 speakers geniet u van een gedetailleerd geluidsbeeld dat breed door de kamer verspreid wordt! Heeft u vragen over de Q150 serie? Neem gerust contact met ons op.

Minder lezen >>

KEF Q150

Bent u op zoek naar KEF Q150 speakers? Dan bent u hier aan het juiste adres. Deze compacte speakers beschikken over een Uni-Q mid/hoog driver en dankzij de Computational Fluid Dynamics (CFD) basreflex port produceren de speakers een prachtig gedetailleerd geluid met een mooie helderheid en een strakke bas. De KEF Q150 is in het zwart en wit leverbaar en optioneel kunt u de KEF Q150 Grille erbij bestellen om de speakers een neutraler uiterlijk te geven. Met een KEF stand kunt u de KEF Q150 een perfecte opstelling geven om het maximale uit de geluidskwaliteit te halen.  

Q150 KEF speakers voor kleine ruimtes

De Q150 KEF speakers blinken uit in kleine ruimtes en ondanks het kleine formaat van deze boekenplank speakers zal het geluid dat ze produceren u verbluffen. Het Uni-Q systeem produceert namelijk een breed geluidsbeeld, wat inhoudt dat de 25 mm tweeter in het midden van de 130 mm woofer is gepositioneerd. Het resultaat? Een verbluffende geluidskwaliteit dat door de hele kamer verspreid wordt! Bovendien verbetert de basreflexpoort de klank van de lage tonen. Deze is namelijk gecombineerd met een woofer welke de midden en lage tonen produceert. Dankzij deze combinatie klinken de bastonen extra diep!

KEF Q150 onderdeel van een complete serie

De KEF Q150 speakers zijn onderdeel van een complete KEF Q serie. Alle speakers uit deze serie hebben een uitstekende geluidskwaliteit en de speakers zijn zo ontworpen, dat deze een nog hogere resolutie bieden met meer diepte en helderheid. Naast de KEF Q150 serie heeft u keuze uit nog 6 andere modellen, waaronder: KEF Q350, KEF Q550, KEF Q750, KEF Q950, KEF Q50a en KEF Q250c.

KEF Q150 speakers kopen?

Wilt u uw audiokwaliteit naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor KEF Q150 speakers en gebruik deze als stereopaar of als onderdeel van surround speakers. Dankzij het compacte formaat nemen ze weinig ruimte in beslag. Heeft u nog een vraag over deze speakers of een andere gerelateerde vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar uw vraag zo snel nog te beantwoorden. Wij snappen dat u wellicht het geluid eerst wil ervaren voordat u overgaat tot aankoop. Breng in dat geval een bezoekje aan onze showroom in Hilversum. Heeft u wel al een keuze gemaakt? Bestellen op E-styleaudio.nl is zeer eenvoudig en als het product bij ons op voorraad is en u bestelt op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. 

Meer lezen >>
Toon:
Geen producten gevonden...