• Lorem ipsum

NAD Receiver

Ervaar audio zoals nooit tevoren met NAD Receivers. Perfectie, kracht, en helderheid in één. Shop hieronder en ontdek het verschil.

Minder lezen >>

Heeft u ooit gedroomd van een geluidservaring die de grenzen van uw woonkamer overstijgt, rechtstreeks naar een concertzaal of middenin de actie van uw favoriete film? De NAD receiver maakt deze droom zo goed als werkelijkheid.

Welkom bij een wereld waar audio niet alleen gehoord maar ook gevoeld wordt. Ontdek hieronder meer over hoe een NAD receiver uw thuisbioscoop een beleving kan maken!

Wat is een NAD Receiver?

Een NAD Receiver is een high-end audio receiver die bekend staat om zijn superieure geluidskwaliteit en innovatieve technologieën. Deze receivers zijn ontworpen om een authentieke en rijke audio-ervaring te bieden, ideaal voor zowel muziekliefhebbers als home cinema enthousiasten.

Ze bieden geavanceerde functies zoals high-resolution audio streaming, meerkanaals surround sound, en ondersteuning voor de nieuwste videoformaten, waardoor ze een centraal onderdeel vormen van elke premium thuisentertainment opstelling.

Kenmerken van een NAD Receiver die u moet kennen!

  1. Hybride Digitale Versterker Technologie: Deze innovatieve technologie zorgt voor krachtige, gedetailleerde audio zonder vervorming.
  2. Dirac Live Room Correction: Optimaliseert uw luisteromgeving voor de beste geluidskwaliteit, ongeacht de ruimte.
  3. BluOS Streaming: High-res streaming mogelijkheden, waardoor u toegang heeft tot een wereld aan muziek met de hoogste audiokwaliteit.
  4. 4K UHD Video Pass-Through: Ervaar niet alleen superieur geluid, maar ook kristalhelder beeld zonder kwaliteitsverlies.
  5. Modulair Design Constructie (MDC): Toekomstbestendig uw audiosysteem met gemakkelijke upgrades, zodat uw AV receiver altijd up-to-date blijft.

Voordelen van een NAD Receiver die u niet mag vergeten!

  • Ongeëvenaarde geluidskwaliteit: Elk detail van uw muziek wordt met ongekende helderheid weergegeven via uw speakers.
  • Aanpasbare luisterervaring: Met Dirac Live kunt u het geluid perfect aanpassen aan uw kamer.
  • Naadloze integratie: Dankzij 4K pass-through kunt u genieten van zowel het beste geluid als beeld zonder extra apparatuur.
  • Eenvoudige bediening: Met een touchscreen en intuïtieve interface is het bedienen van uw receiver een fluitje van een cent.
  • Duurzaam en toekomstbestendig: Met MDC blijft uw systeem jarenlang actueel, een echte investering in uw audio-ervaring.

Bestel uw Receiver van NAD bij E-styleaudio!

De NAD Receiver staat symbool voor het toppunt van audioverfijning. Bij e-styleaudio begrijpen we de waarde van superieure geluidskwaliteit en bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment van NAD producten, maar ook een uitstekende klantenservice en een gratis installatieservice.

Ga voor het beste entertainment audiosysteem en ervaar concerten en films als nooit te voren met de AV receivers van NAD! Shop hieronder die van u!

Meer lezen >>
Toon:
NAD T778 Homecinema 9.2-Kanaals Surround Receiver - zwart
NAD
T778 Homecinema 9.2-Kanaals Surround Receiver - zwart
Op voorraad
· Veel vermogen en zeer goede geluidskwaliteit
· Mooi en groot touch-kleurendisplay op de voorkant met albumhoezen
· Digitale Dirac Live-ruimtecorrectie
· Multiroomstreaming via Bluesound, incl. internetradio
€3.499,00
NAD T758 V3I Surround Sound Receiver
NAD
T758 V3I Surround Sound Receiver
X Binnenkort leverbaar
Een performance update van de bekroonde NAD T758 V3 AV Surround Sound Receiver, de T758 V3i zet de ‘simple is better’ ontwerpfilosofie van NAD voort door een vloeiende, gebruiksvriendelijke ervaring te leveren.
€1.699,00
Toon: