• Lorem ipsum

KEF outdoor/ buiten speakers

Met KEF Outdoor Speakers geniet u buiten van kristalhelder geluid. Weerbestendig en duurzaam. Kijk hieronder voor KEF outdoor audio oplossingen!

Minder lezen >>

Stelt u zich een warme zomeravond voor in uw tuin, de zon zakt langzaam weg en u zit gezellig met vrienden rond een knisperend vuur. Wat ontbreekt er? De perfecte achtergrondmuziek die de sfeer compleet maakt. Met KEF outdoor speakers creëert u deze momenten in een meeslepende audio-ervaring, waarbij elk nummer bijdraagt aan de perfecte sfeer en gezelligheid!

Wat zijn KEF Outdoor / Buiten Speakers?

KEF outdoor speakers zijn speciaal ontworpen om uw buitenruimtes te vullen met kristalheldere, hoogwaardige audio. De speakers zijn ideaal voor elk buitenevenement, van tuinfeesten tot ontspannen poolsidesessies, en bieden een duurzaamheid die hen bestand maakt tegen diverse weersomstandigheden.

De buiten speakers hun unieke capaciteit om extreme weersinvloeden te trotseren zonder in te boeten aan geluidskwaliteit maakt ze een must-have voor elke buitenliefhebber.

Kenmerken van KEF buitenspeakers

 1. Weerbestendige Afgesloten Behuizing: Biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor de speakers ideaal zijn voor buitengebruik.
 2. Zoutsproeitest: De speakers zijn getest in een zoutsproeiomgeving voor meer dan 1200 uur, wat hun duurzaamheid in kustgebieden en nabij zwembaden aantoont.
 3. Duurzame Materialen: Vervaardigd met roestvrijstalen en messing hardware voor langdurige betrouwbaarheid.
 4. Temperatuurbereik: Ze functioneren optimaal in een breed temperatuurbereik van -40 tot +70 graden Celsius, wat ze geschikt maakt voor gebruik in zowel extreem koude als hete omstandigheden.
 5. Uitzonderlijke Geluidskwaliteit: Een geluidservaring die uw buitenactiviteiten een stuk gezelliger maakt!

Voordelen van de KEF outdoor / buiten speakers!

 1. Weerbestendige Behuizing: Zorgt voor een langere levensduur van de speakers door ze te beschermen tegen regen, sneeuw en stof, wat onderhoud vermindert.
 2. Zoutsproeitest Duurzaamheid: Deze speakers zijn ideaal voor kustgebieden of locaties nabij zwembaden, omdat ze bestand zijn tegen corrosie door zoute omgevingen.
 3. Breed Temperatuurbereik: De speakers van dit topmerk zijn betrouwbaar en functioneel in zowel extreem koude als hete weersomstandigheden, wat ze geschikt maakt voor diverse klimaten.
 4. Duurzame Materialen: Roestvrij staal en messing zorgen voor een langdurige weerstand tegen corrosie en slijtage, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de speakers op lange termijn.
 5. Uitzonderlijke Geluidskwaliteit:KEF's buiten speakers leveren helder, rijk en diep geluid, dat buitenactiviteiten, van relaxte momenten tot sociale events, verrijkt met meeslepende audio. Dit verbetert de sfeer en versterkt de band met muziek en het het moment!
 6. Veelzijdige Montagemogelijkheden: De meegeleverde aluminium grill en KEF montagebeugel, samen met diverse montagemogelijkheden, bieden flexibiliteit in de installatie en plaatsing van de hangende speakers.

Conclusie, haal je geluid naar buiten met KEF outdoor speakers van E-styleaudio!

KEF outdoor speakers zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van duurzaamheid en superieure geluidskwaliteit voor buitengebruik.

Met onze gespecialiseerde klantenservice, gratis installatieservice, en uitgebreide ervaring in audio-oplossingen, garanderen we een probleemloze ervaring.

Ontdek KEF outdoor speakers en creëer de droomsfeer van uw buitenruimte. Laat u meeslepen in de wereld van KEF audio - in uw eigen tuin! Haal KEF outdoor speakers bij E-styleaudio!

Meer lezen >>
Toon:
KEF kef Ventura 6 outdoor speaker (perpaar) - zwart
KEF
kef Ventura 6 outdoor speaker (perpaar) - zwart
X Binnenkort leverbaar
· Principe 2-weg
· Ontwerp gesloten
· Belastbaarheid 10 - 125 watt
· Gevoeligheid 90 dB
€576,00
KEF kef Ventura 5 outdoor speaker (perpaar) - wit
KEF
kef Ventura 5 outdoor speaker (perpaar) - wit
X Binnenkort leverbaar
· Principe 2-weg
· Ontwerp gesloten
· Belastbaarheid 10 - 100 watt
· Gevoeligheid 89 dB
€427,00
KEF kef Ventura 6 outdoor speaker (perpaar) - wit
KEF
kef Ventura 6 outdoor speaker (perpaar) - wit
X Binnenkort leverbaar
· Principe 2-weg
· Ontwerp gesloten
· Belastbaarheid 10 - 125 watt
· Gevoeligheid 90 dB
€576,00
KEF kef Ventura 5 outdoor speaker (perpaar) - zwart
KEF
kef Ventura 5 outdoor speaker (perpaar) - zwart
X Binnenkort leverbaar
· Principe 2-weg
· Ontwerp gesloten
· Belastbaarheid 10 - 100 watt
· Gevoeligheid 89 dB
€427,00
Toon: