• Lorem ipsum

Draagbare WiFi Radio's

Geniet met een draagbare wifi radio van jouw favoriete muziek en maak via internet verbinding met duizenden radiostations van over de hele wereld.

Toon:
-15%
Perfectpro Handsfree 2 - 230V NiMH Accu - DAB+ - USB - Bluetooth
Perfectpro
Handsfree 2 - 230V NiMH Accu - DAB+ - USB - Bluetooth
Je eigen muziek via Bluetooth of via USB afspelen en uw Perfectpro HANDSFREE 2 tegelijkertijd als handsfree-apparaat gebruiken om telefonisch bereikbaar te zijn.
€278,00€236,00
Sonoro STREAM V2 - DAB+ radio - internet radio - Wifi - BlueTooth - Bruin/Zwart
Sonoro
STREAM V2 - DAB+ radio - internet radio - Wifi - BlueTooth - Bruin/Zwart
Geluidstopper voor keuken en badkamer: slimme compacte designradio met FM/DAB+, internetradio, WiFi, Bluetooth® en spatwaterdichte afstandsbediening
€269,00
Sonoro STREAM V2 - DAB+ radio - internet radio - Wifi - BlueTooth - Esdoorn/ Wit
Sonoro
STREAM V2 - DAB+ radio - internet radio - Wifi - BlueTooth - Esdoorn/ Wit
Meer leven & meer stijl: sonoroSTREAM V2 biedt u een indrukwekkende, energieke sound, optimale gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardig design met maximale flexibiliteit.
€269,00
Sonoro STREAM V2 - DAB+ radio - internet radio - BlueTooth - Wifi - Bruin/Zilver
Sonoro
STREAM V2 - DAB+ radio - internet radio - BlueTooth - Wifi - Bruin/Zilver
Meer leven & meer stijl: sonoroSTREAM biedt u een indrukwekkende, energieke sound, optimale gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardig design met maximale flexibiliteit.
€269,00
Albrecht DR 490, digitale radio internet / DAB + / FM zwart
Albrecht
DR 490, digitale radio internet / DAB + / FM zwart
De Albrecht DR 490 is de betaalbare allrounder van Albrecht Audio. De hybride radio ontvangt wereldwijd meer dan 25.000 radiostations via WLAN, DAB + of FM-radio-ontvangst.
€99,90
-17%
Perfectpro AUDISSE DAB+/FM, Bluetooth, Internet Radio
Perfectpro
AUDISSE DAB+/FM, Bluetooth, Internet Radio
Unieke alleskunner: FM, DAB+, WIFI radio, USB/MP3 speler, bluetooth speaker, powerbank voor je mobiel, wekker, call speaker i.c.m. microfoon, app-bestuurbaar via telefoon. Het is een stof- en waterbestendig mobiel HIFI-systeem.
€349,00€289,00
Como Audio Amico Portable Wireless Muzieksysteem
Como Audio
Amico Portable Wireless Muzieksysteem
Het fijne aan de Amico, is dat je hem gewoon met je meeneemt. De speaker heeft namelijk een oplaadbare accu met een afspeeltijd tot wel 8 uur.
€499,00
Albrecht DR 490, digitale radio internet / DAB + / FM  Wit
Albrecht
DR 490, digitale radio internet / DAB + / FM Wit
De Albrecht DR 490 is de betaalbare allrounder van Albrecht Audio. De hybride radio ontvangt wereldwijd meer dan 25.000 radiostations via WLAN, DAB + of FM-radio-ontvangst.
€99,90
Albrecht DR53 DAB+/FM/BT DIGITALE TAFELRADIO
Albrecht
DR53 DAB+/FM/BT DIGITALE TAFELRADIO
Deze compacte digitale radiotuner maakt indruk met een 4 inch kleur scherm. Dus DAB-diavoorstellingen, stationlogo's, albumhoezen, foto's, nieuws, enz. kan met volle glans worden genoten.
€99,99
Albrecht DR470 N INTERNET/FM TAFELRADIO - ZWART
Albrecht
DR470 N INTERNET/FM TAFELRADIO - ZWART
ALBRECHT DR 470N Internet en FM-radio - de DR-470N ontvangt in combinatie met een Wi-Fi-router meer dan 25.000 radiostations uit de hele wereld. Daarnaast kunnen muziek gegevens worden overgedragen van de Smartphone op de DR 470.
€99,00
Albrecht DR461 MINI INTERNET RADIO/TUNER
Albrecht
DR461 MINI INTERNET RADIO/TUNER
Heb je een mooie hifi-opstelling maar wil je gebruikmaken van het gemak van alle voordelen van internetradio? Verbind dan de Albrecht DR 461 met jouw opstelling. En, wil je muziek luisteren via Spotify, dan stream je dit eenvoudig over jouw set via Spotif
€49,99
Albrecht DR450 DAB+/FM/INTERNET RADIO WEKKER
Albrecht
DR450 DAB+/FM/INTERNET RADIO WEKKER
Samba, Latin, Rock, Jazz? Het maakt niet uit waar u van houdt, eindelijk is er een radiowekker met internet, DAB+ en FM radio stations, die u de nieuwe dag begroet.
€115,00
Toon:

Draagbare Wifi radio

 

Ben je op zoek naar een draagbare internetradio waarmee je online radio kunt ontvangen? Dan ben je bij E-Style Audio aan het juiste adres. In onze webshop vind je een groot assortiment aan draagbare internetradio’s. Het enige wat je hoeft te doen, is de draagbare internetradio met een Wifi netwerk te verbinden en krijg toegang tot duizenden radiostations van over de hele wereld. 

Draagbare internetradio is een nieuwe rage

Internetradio is de laatste paar jaar steeds populairder geworden. Niet zo gek ook, want op het internet zitten meer dan 20.000 radiozenders en daarentegen komen daar dagelijks weer zenders bij. En dan hebben we het niet alleen over de radiozenders in Nederland, maar van over de hele wereld kun je muziek streamen met een draagbare internetradio. Selecteer een zender in een genre of taal waar jij naar wilt luisteren en speel de muziek af op de draagbare internetradio. Naast muziek luisteren in het natuurlijk ook mogelijk om andere dingen af te spelen, zoals een podcast bijvoorbeeld. 

Online muziek luisteren met een draagbare internetradio

Om met je draagbare internetradio naar een online radiostation te luisteren, heb je wel een externe wifi toegang nodig. Dit kan bijvoorbeeld je thuisnetwerk of een openbaar wifi netwerk zijn. Je moet daarom de draagbare internetradio wel eerst installeren, waardoor het wel even kan duren voordat hij het netwerk heeft gevonden. Als je kiest voor een DAB+ radio die ook Wifi kan ontvangen hoef je daar echter geen rekening mee te houden. Dan hoef je enkel jouw favoriete stations in te stellen en kun je de rest van het internet afhalen. Hoe dan ook kun je optimaal genieten van jouw favoriete radiozender met een Wifi radio

Luister overal met je draagbare internetradio

Het grote voordeel van een draagbare internetradio is dat je overal waar je maar wilt jouw favoriete muziek kunt streamen. Of je nu op het werk bent, in de tuin zit of lekker op het balkon, zolang de draagbare internetradio verbinding kan maken met een netwerk geniet jij van jouw favoriete muziek. Het voordeel van internetradio is dat je geruisloos kunt genieten van het enorme aanbod aan radiozenders waar jij toegang tot hebt. 

Draagbare internetradio kopen

Wij van E-style audio adviseren wel om een professionele draagbare internetradio aan te schaffen in plaats van de goedkopere varianten, omdat een professionele variant veel voordelen heeft. Zo is de ingebouwde Wifi router bijvoorbeeld van een veel betere kwaliteit en kun je dus veel beter genieten van jouw favoriete muziek. Sta je op het punt om een draagbare internetradio te kopen, maar wil je eerst het geluid komen ervaren? Kom dan gerust langs in onze showroom in Hilversum om het geluid te ervaren.