• Lorem ipsum

BETAALMETHODE: 

 

Betaalwijze:

 • IDEAL                                                  
 • Creditcard (achterafbetaling)
 • Afterpay                                  
 • Paypal                                                 
 • Vooruitbetaling                                           
 • Bancontact / Mister Cash                      
 • Afhalen in de Winkel                             
 • Webshop Giftcard                                
 • VVV Giftcard / VVV Cadeaubon              
 • Yourgift          
 • Belfius
 • Sofortbanking
 • Giropay
 • Gespreid betalen                                     

IDEAL

Met IDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt.

Bancontact / Mister Cash

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

PayPal

PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen.

Creditcard

U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! 

Bankoverschrijving

Als u ervoor kiest om de betaling zelf over te maken naar ons, kunt u het bedrag vooraf via uw eigen bank naar ons overmaken. Uw bestelling wordt verzonden zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Bij vooraf bankoverschrijving wordt uw bestelling niet direct verwerkt waardoor het tot enkele dagen kan duren voordat wij uw bestelling verzenden. Bij bankoverschrijving worden u geen transactiekosten berekend. Deze betaalmethode is dus kosteloos te gebruiken.

Mocht u voor deze mogelijkheid gekozen hebben gebruik dan de onderstaande gegevens:

Betalen op lokatie 

U hebt ook de mogelijkheid bij ons uw bestelling af te halen en met de Pin of contant te betalen. Ook is het mogelijk om in de winkel middels een tikkie te betalen. ( Let op: Alleen op afspraak! )

Adres:

 

Hermesweg 2-B3

3741GP Baarn

Tel:035-2340086  

 

Cadeaukaarten: Webshop Giftcard, YourGift Card & VVV Giftcard

Je kunt bij ons ook betalen met je Webshop Giftcard, YourGift Card of VVV Giftcard. Deze bonnen voor online aankopen zijn te gebruiken om (een deel van) je aankoop af te rekenen. Je kiest tijdens het afrekenen voor de betaalmethode "Webshop Giftcard & VVV Giftcard / YourGift Card" en vult op de betaalpagina je kaartnummer en pincode in. Een eventueel restbedrag kan je bijbetalen met iDEAL. Als er een bedrag over blijft zal dit worden teruggezet op je cadeaukaart voor een volgende aankoop bij ons of een andere deelnemende winkels.

Na het gebruiken van de Webshop Giftcard, YourGift Card of VVV Giftcard kan uw bestelling enkel worden geruild voor shoptegoed op e-styleaudio.nl en niet tegen enige geldelijke vergoeding. Betalen met een cadeaukaart is gratis.

 

Waar vind ik de bankgegevens van e-styleaudio.nl

Begunstigde: e-styleaudio.nl

Rekeningnummer: 170089827

IBAN rekeningnummer: NL28RABO0170089827

Bank: Rabobank

Plaats: Haarlem

 

Voor buitenlandse betalingen: 

-IBAN van rekeningnummer 170089827 is: NL28RABO0170089827

-BIC van de bank is: RABONL2U

 

Let op: Geeft u alstublieft alleen uw bestelnummer als betalingskenmerk aan!

Bij elke levering van e-styleaudio is een rekening toegevoegd waar de BTW afzonderlijk wordt vermeld