• Lorem ipsum

KEF koptelefoon

Ervaar ongekende geluidskwaliteit en comfort met KEF Koptelefoons, ontworpen voor de echte muziekliefhebber. Kijk hieronder voor uw volgende premium luisterervaring!

Minder lezen >>

Beleef muziek zoals nooit tevoren met een KEF koptelefoon, waar elke noot en elk detail in glorieuze hoge resolutie tot leven komt. Waar u ook gaat, de perfecte soundtrack reist met u mee!

Wat is een KEF koptelefoon

KEF koptelefoons, zoals de Mu7, zijn premium over-ear draadloze hoofdtelefoons ontworpen voor de ultieme luisterervaring. Uniek vanwege hun nauwkeurige geluidsweergave, bieden ze high-resolution audio, comfort en heel veel stijl. De bluetooth koptelefoons zijn perfect voor onderweg, met functies die elke melodie en elk woord verheffen.

Kenmerken van KEF-koptelefoon

  1. Hoogwaardige Geluidskwaliteit: De Mu7 levert ongerept (dankzij de noise cancelling), nauwkeurig en high-resolution geluid, dankzij de op maat afgestelde akoestiek​​.
  2. Dynamische Drivers: Met 40mm full-range dynamische drivers onthullen ze elke nuance en subtiliteit van opnames​​. Precies waar het merk KEF voor staat!
  3. aptX HD-technologie: Voor een ware high-resolution luisterervaring, ondersteund door Qualcomm-technologie​​.
  4. Ergonomisch Ontwerp: Comfortabele kunstleren oorkussens en een goed uitgebalanceerde hoofdband zorgen voor maximaal comfort zonder in te leveren op geluidskwaliteit​​.
  5. Intuïtieve Bediening via Oorschelp: Een capacitieve touchpad op de oorschelp voor gemakkelijke controle over muziek en oproepen​​

Voordelen van KEF headphones!

  • Detailrijke Luisterervaring: Elke toon en elk geluidsdetail wordt nauwkeurig gereproduceerd, waardoor u de muziek beleeft zoals de artiest het bedoeld heeft.
  • Rijke Geluidstexturen: De 40mm full-range dynamische drivers brengen de diepte en rijkdom van de muziek naar voren, waardoor u elk instrument en elke nuance hoort.
  • aptX HD-technologie: Geniet van superieure draadloze geluidskwaliteit met de aptX HD-technologie van Qualcomm, die zorgt voor een high-resolution luisterervaring zonder de beperkingen van kabels.
  • Langdurig Comfort: De kunstleren oorkussens en de uitgebalanceerde hoofdband zorgen voor comfort, ook tijdens lange luistersessies! 
  • Gebruiksgemak: De capacitieve touchpad op de oorschelp maakt het eenvoudig om muziek te bedienen, volume aan te passen, en oproepen te beantwoorden zonder uw apparaat te hoeven pakken.

Conclusie, haal uw KEF headphone bij E-styleaudio!

De KEF koptelefoon is meer dan alleen een bluetooth headphone; het is een keuze die u verbindt met uw muziek als nooit tevoren. Geniet van het onovertroffen comfort, de uitzonderlijke geluidskwaliteit en het stijlvolle design. Hierom zijn we ook trots om KEF aan te bieden in ons brede assortiment merken!

Ontdek deze en andere high-end audio-oplossingen op e-styleaudio, waar onze deskundige klantenservice en gratis installatieservice klaarstaan om uw audio-ervaring te verrijken.

Ontdek de wereld van KEF koptelefoons op e-styleaudio.nl en laat u meeslepen door de muziek.

Meer lezen >>
Toon:
KEF Mu7 Draadloze hoofdtelefoons met Smart Active Noise Cancellation - zilver
KEF
Mu7 Draadloze hoofdtelefoons met Smart Active Noise Cancellation - zilver
Op voorraad
Ook als 2e kans!
• Intelligente actieve ruisonderdrukking
• 40 mm dynamische full-range driver
• Bluetooth 5.1
• Tot 40 uur gebruik
€399,00
Toon: