• Lorem ipsum

Faller

Minder lezen >>

Welkom in de wereld waar kwaliteit en passie samenkomen, welkom bij Faller Audio. Een merk dat niet zomaar een naam is, maar een belofte voor hoogwaardige, gebruiksvriendelijke audiosystemen die de standaard zetten in beleving, veiligheid, en eenvoud. Faller Audio, oorspronkelijk het nieuwe merk van sonoro audio, heeft zich ten doel gesteld om mensen op gevorderde leeftijd een verrijking van horen en leven te bieden.

Het Verhaal Achter Oskar Faller Audio

Het verhaal van OSKAR, een hulpmiddel voor slechthorenden, is er een uit het hart. Ontwikkeld voor de vader van de oprichter, om hem ondanks zijn gehoorverlies weer zorgeloos TV te laten kijken. OSKAR is niet zomaar een product; het is een oplossing, een vriend die ervoor zorgt dat u geen enkel mooi tv-moment mist.

Duits Ontwerp en Engineering in Faller Audio Producten

Met een stevige basis in Duits design en engineering, streven we ernaar om mensen wereldwijd te voorzien van betrouwbare, hoogwaardige, en zinvolle producten. Onder het merk Faller ontwikkelen we praktische oplossingen, zoals de OSKAR, speciaal voor senioren en anderen met gehoor- en ouderdomsproblemen, om dagelijkse taken, die velen als vanzelfsprekend beschouwen, mogelijk te maken.

Faller Audio: Een Synoniem voor Kwaliteit en Zorg

Faller staat voor producten die tot in de puntjes zijn doordacht en voor een leven met momenten van genot. Of u nu geniet van een rustige avond met uw favoriete tv-programma of een levendige discussie met vrienden en familie, met de OSKAR draagbare TV stemversterker mist u geen enkel woord.

Conclusie

Duik in de wereld van Faller Audio bij E-styleaudio en ervaar de kwaliteit, de passie, en de zorg die in elk product wordt gestopt. Ontdek de OSKAR en laat u verrassen door de helderheid en kwaliteit van het geluid, zelfs als het gehoor niet meer is wat het geweest is.

Extraatje!

Bij E-styleaudio staan we voor u klaar. Geniet van gratis levering binnen Nederland en ontdek de veelzijdigheid van onze producten, van vloerstaande speakers tot stereo versterkers en het beste van alles we hebben een gratis installatie service!

Meer lezen >>
Toon:
Faller Draagbare tv spraakversterker met innovatieve technologie voor stemoptimalisatie - zwart
Faller
Draagbare tv spraakversterker met innovatieve technologie voor stemoptimalisatie - zwart
X Binnenkort leverbaar
Ook als 2e kans!
· Basisstation (zend- en laadstation)
· Optische audiokabel
· 3,5 mm audiokabel (jack)
· USB-kabel
· USB-oplader
€269,00
Faller Tweedekans: Draagbare tv spraakversterker met innovatieve technologie voor stemoptimalisatie - zwart
Faller
Tweedekans: Draagbare tv spraakversterker met innovatieve technologie voor stemoptimalisatie - zwart
Op voorraad
TWEEDEKANS in NIEUWSTAAT:
· Geretourneerd product
· Verpakking open geweest
· Product wordt uitvoerig door ons gecontroleerd en getest
· Het product is zo goed als nieuw
€269,00€189,00
Toon: