• Lorem ipsum

Indien u een aankoop doet bij E-style Audio, bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze geheel gratis installatieservice en advies. Komt u langs in onze showroom? Dan staat Emiel klaar om advies op maat te geven over de beste DAB radio, koptelefoons, 5.1 speaker set of multi room audio. Geen gladde verkooppraatjes maar echt advies op maat. Wij zijn alleen tevreden als u blij weer weggaat!

Onze installatieservice

Is deze service dan echt helemaal gratis? Jazeker. Wij zorgen er voor dat de producten persoonlijk aan huis worden geleverd. Vervolgens worden de wensen doorgenomen en krijgt u een introductie van de systemen en bediening hiervan. Zelfs bij de installatie helpen wij mee. Of het nu gaat om het ophangen van een boekenplank speaker of een complete multiroom set. Wij gaan pas weer weg als alles is aangesloten en naar wens is ingesteld. Zo profiteer je in huis direct van de best mogelijke afstelling van de systemen en kunt u gelijk gaan genieten van uw muziek. 

Wat anderen zeiden over onze gratis installatieservice

Vele klanten gingen u al voor en genieten nu van optimaal geluid in huis. Benieuwd naar onze succesverhalen? Wij hebben er een aantal op een rij gezet. 

Wat een goede service!

“Op zoek naar een volledig Bluesound systeem. Emiel bood mij aan, een demo te geven bij hem thuis van zijn Bluesound set. Prettige ontvangst en goede uitleg. Emiel bood aan om de producten bij mij thuis te leveren, aan te sluiten en uitleg te geven. Toen was de deal snel gesloten voor een heel nette concurrerende prijs.

Installatie en uitleg bij mij thuis was perfect, Emiel legt alles enthousiast uit en neemt er alle tijd voor. Ook de after sales is super. Vragen via whatsapp, mail en telefoon worden snel en perfect beantwoord. Al met al........niet verder zoeken, maar gelijk contact opnemen met e-styleaudio zou ik zeggen.” 

Service ten top!

“Na een aanbeveling ben ik in contact gekomen met Emiel van e-styleaudio.nl. Met Emiel heb ik mijn wensen doorgesproken, hier heeft hij zijn visie, mening, tips en adviezen gedeeld om de juiste set voor te dragen.

Mijn voorkeur ging uit naar een complete multiroomset van Bluesound. Ook na alle tips en adviezen bleek deze set de juiste voor mij te zijn. Na een keurige offerte werd een afspraak ingepland waarbij Emiel de producten aan huis levert en daar zijn expertise laat zien door de set samen te installeren, afstemmen en demonstreren. Service ten top.

Inmiddels ben ik 2 weken eigenaar van een fantastische Bluesound Multiroom set. De HIFI kwaliteit, mogelijkheden van streaming, multiroom en portable maken deze set de juiste voor mij. Wij kunnen de komende jaren weer genieten van prachtige muziek en fantastische surround filmbelevingen.

Bedankt Emiel” 

Super snelle en complete service

“Hele goede en snelle service. De eigenaar heeft onze audio set thuis afgeleverd en helemaal geïnstalleerd en alles duidelijk uitgelegd! Ook met vragen kun je bij hem telefonisch of via de app terecht en wordt er gelijk gereageerd. Echt top!”

Bent u overtuigd? Neem dan gelijk contact op met onze audio expert of kom gezellig langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken, beluisteren en bespreken. tel: 035-2340086