• Lorem ipsum

Ruark Audio

Met een geluidsinstallatie van Ruark haal je apparatuur in huis met tijdloos design en de nieuwste technologie. Probeer een weekend thuis of bestel hier.

Minder lezen >>

Ruark is een familiebedrijf dat gevestigd is in Engeland en heeft een enorme passie voor goede muziek en geluid. In de startfase maakte Ruark luidsprekersystemen voor audio liefhebbers, maar in 2006 heeft het bedrijf het roer omgegooid.

Sindsdien hebben ze hun vaardigheden gericht op het maken van radio’s en muzieksystemen die er niet alleen fantastisch uitzien, maar die ook geweldig klinken in welke ruimte je dan ook mag zijn. 

Het ontstaan van Ruark Audio

De liefde voor muziek en geluid van de oprichter van Ruark, Alan O’rourke, komt van zijn vader, die in de jaren ‘60 en ‘70 binnen de Britse audio-industrie werkte. In 1985 heeft Alan samen met zijn vader het bedrijf Ruark Acoustics opgericht.

Hun doel is om producten te ontwerpen die niet alleen het hart, maar ook het hoofd aanspreken. Producten die zij zelf ook met trots zouden bezitten. Al de producten van Ruark Audio hebben strakke lijnen en proporties in combinatie met bijzondere kenmerken.

Kenmerken als de Roto-Dial-besturingssystemen maken de producten van Ruark Audio uniek en herkenbaar. En de nieuwe R-serie is ook het bekijken waard! 

Ruark audio, producten die ze bieden

Ruark Audio, al jaren een begrip in de audiowereld, staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en stijlvolle design. Hun radio's zijn niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog.

De Ruark MR1 Mk2, een van hun paradepaardjes, combineert een verfijnd design met topkwaliteit geluid, dankzij de klasse AB lineaire versterker en aptX Bluetooth-technologie. Deze bluetooth radio vertegenwoordigt de perfecte balans tussen vorm en functie.

Ook bieden ze stijlvolle Ruark speakers, met een tijdloze look tegen een mooie prijs! Bekijk de Ruark speakers hier!

Daarnaast biedt Ruark's DAB-radio's een kristalheldere ontvangst, waardoor je kunt genieten van storingsvrij luisterplezier. Kies voor een Ruark muzieksysteem voor een ongeëvenaarde audio-ervaring.

En wil je echt alles uit je Ruark apparatuur halen kijk dan ook eens op onze Ruark accessoires pagina!

Ruark Audio kopen bij E-style audio!

Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent. Of de DAB+ radio nu een mooi design moet hebben of juist een perfect geluid, wij van E-Style Audio zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zal zijn van een Ruark radio.

Wist je trouwens dat wij een gratis installatieservice aanbieden? Wij brengen het gekochte item dan gratis bij jou thuis en vervolgens zullen we de wensen doornemen én krijg je een introductie van de systemen en de bieding hiervan.

Lukt het je niet om bijvoorbeeld de tafelradio, soundbar, draadloze speaker of andere radio of speaker van Ruark Audio te installeren?

Dan helpen wij jou graag bij de installatie. Ook hebben wij een showroom in Baarn, waar je van harte welkom bent voor persoonlijk advies en natuurlijk kun je dan ook eerst het geluid komen ervaren. 

  

Meer lezen >>