• Lorem ipsum

Arcam Audio

Arcam is gevestigd nabij de beroemde unversiteitsstad Cambridge en is opgericht door twee vrienden met een passie voor music en electronica die elkaar tijdens hun studie ontmoetten. Zij richtten in 1976 Amplification en Recording Cambridge op. Met de intr

Minder lezen >>

Arcam is een betrouwbaar audio merk, gevestigd nabij de beroemde universiteitsstad Cambridge. Arcam audio is opgericht door twee vrienden, die dezelfde passie deelden voor muziek en elektronica.

Zij richtten in 1976 Amplification en Recording Cambridge op. Met de introductie van de A60 arcam versterker werd de basis gelegd voor een innovatieve en vooruitstrevende fabrikant van hi-fi en AV producten.

De eerste Arcam versterker had een geplande productie van vijftig stuks. Al snel liep dit getal op tot dertigduizend. Dit was het moment dat Arcam audio een gevestigde naam werd in de audio-branche. 

Waarom Arcam audio?

Arcam audio bestaat eigenlijk om één eenvoudige reden: het best mogelijke geluid in het leven van mensen te brengen. Of het nu gaat om films of het luisteren van uw favoriete nummers. Arcam is toegewijd aan het ontwerpen van producten die in staat zijn om audio-presentaties zo levensecht te leveren dat het u rechtstreeks verbindt met het hart van muziek.

Omhul uzelf volledig in de wereld van films. Arcam audio behoort al decennialang tot de essentiële hifi-merken wereldwijd. En terecht! Arcam heeft namelijk een gedegen aanbod aan hifi-producten.

Al deze producten zijn stuk voor stuk ontzettend muzikaal, maar ook ontzettend mooi ontworpen! Zowel in stereo als op home cinema gebied is Arcam vertegenwoordigd. 

Arcam versterker

Arcam audio heeft, zoals al eerder vermeld, een mooi aanbod van Arcam versterkers. Deze zijn niet alleen ontzettend mooi gebouwd, maar ze klinken ook mooier dan ooit! De Arcam versterker levert 50 watt per kanaal (8 Ohm).

De SA10 is voorzien van 3 digitale inputs, ondersteund door een 32 bits referentie DAC en 5 analoge inputs waarvan 1x voor een platenspeler. Met de versterkers van Arcam audio geniet je optimaal van al je favoriete films en muziek! 

Om het nog makkelijker voor u te maken bedien je de Arcam Audio versterker met bijgeleverde afstandsbediening, via uw multiroom audio of gewoon simpel met de Musiclife App van Arcam! Naast het feit dat de producten ontzettend kwalitatief zijn, zijn ze ook nog eens gebruiksvriendelijk.

Arcam Audio heeft niet zomaar een gevestigde naam gecreëerd! 

Arcam Solo 

De Arcam Solo systemen hebben eigenlijk opnieuw uitgevonden wat er wel niet allemaal met een all-in-one systeem gedaan kan worden! Een unieke combinatie van abstract design, hoge gebruiksvriendelijkheid en geweldige geluidskwaliteit zorgen voor wereldwijde enthousiaste gebruikers!

Acram CD-spelers

Verken de sublieme wereld van Arcam CD Spelers bij E-styleaudio, waar de innovatieve technologie en authentieke muziekbeleving samenkomen in een harmonie van high-fidelity audio. Met modellen zoals de veelzijdige CDS50 en de puur gefocuste CD17, biedt Arcam een ongeëvenaarde digitale audio-ervaring, waarbij elke noot en nuance met kristalheldere precisie wordt geleverd.

Klanten prijzen de diepte en helderheid van het geluid, en nu nodigen we jou uit om deze uitzonderlijke audiobeleving zelf te ontdekken en te genieten van de muziek zoals bedoeld door de artiest.

Arcam streamers

Arcam streamers combineren topkwaliteit met moderne technologie voor een ongeëvenaarde luisterervaring. Elk model, van de ST60 tot de rPlay, biedt naadloze integratie en high-resolution audio. Klanten prijzen de helderheid en details die deze streamers naar hun muziek brengen. Kies voor Arcam en ervaar muziek zoals de artiest het bedoeld heeft.

Arcam audio kopen bij E-styleaudio 

Bent u nog op zoek naar een kwalitatief Arcam audio product? Dan bent u bij E-styleaudio aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment audiosystemen van Arcam audio aan. Weet u nog niet zo goed welke radio u nodig heeft of wilt u gewoon wat meer informatie omtrent Arcam Audio? Neem dan gerust contact met ons op! 

Alle Arcam producten worden gratis verzonden en om het nog mooier te maken heeft u ook nog eens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gratis installatieservice! Dit betekent dat we bij u langs komen, uw Arcam audio-systeem installeren en pas vertrekken wanneer alles naar wens is!

Meer lezen >>
Toon:
Arcam Audio Solo Uno Aluminium stereo versterker
Arcam Audio
Solo Uno Aluminium stereo versterker
Op voorraad
Ook als 2e kans!
De Solo Uno brengt totale eenvoud in de complexe wereld van audiostreaming door een compacte, stijlvolle en elegante streamer met een ingebouwde versterker. Sluit 2 luidsprekers aan en geniet van de zéér muzikale Arcam Sound!
€699,00
Toon: