Audio Nieuws - blogs

Let hier op als je speakers gaat kopen

Let hier op als je speakers gaat kopen

Bij de muzikale inrichting van je huis kom je voor grote beslissingen te staan. Als je voor een surround set gaat, dan is dat een flinke investering. Eén waar wij helemaal achter staan, maar let er wel goed op dat je de beste keus maakt. Let in ieder geval op de volgende zaken.

Koptelefoon kopen? Gebruik deze checklist.

Koptelefoon kopen? Gebruik deze checklist.

Wat is voor jou belangrijk in een koptelefoon? Hoe het geluid is, hoe hij eruit ziet en hoe prettig hij zit. Dit zijn waarschijnlijk belangrijke zaken die je in overweging neemt bij het kopen. Maar waar moet je verder op letten? En wat houden de technische specificaties precies in? Hier een checklist om je te helpen de beste uit te zoeken.

Toe aan een nieuwe geluidsinstallatie? Ga voor klasse.

Toe aan een nieuwe geluidsinstallatie? Ga voor klasse.

Onderschat niet wat een goede geluidsinstallatie voor je gevoel van luxe doet. Met de apparatuur van Ruark haal je verfijnde kwaliteit in huis. Dit Britse familie bedrijf staat bekend om hun geluidsapparatuur van wereldklasse. Met diepgewortelde passie voor geluid en design maken zij de meest fraaie systemen met verbluffend goed geluid

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »