• Lorem ipsum

Maatwerk geluidsinstallaties, naadloos in uw interieur verwerkt!

Ontdek de ultieme luisterervaring met onze op maat gemaakte geluidssysteem, speciaal ontworpen voor in en rondom uw woning.

Geniet van films, muziek of games, met onze deskundige audio installatie zorgt voor een onvergetelijke geluidskwaliteit die elke ruimte, van woonkamer tot inloopkast omtovert in een persoonlijke concertzaal of bioscoop.

Bij E-styleaudio geloven dat goed geluid hand in hand gaat met een mooi interieur. Dus doen we beide. Het resultaat? Een geluidsinstallatie op maat die u niet ziet, maar zeker voelt.

Lees verder, en ontdek hoe uw woning omgetoverd kan worden!

Weet u het al? Mail dan nu gelijk al naar: [email protected]of nog beter bel naar: 035-2340086 voor een eerste gesprek en een vrijblijvende offerte.

Wat is een op maat gemaakt geluidsinstallatie?

Een op maat gemaakte geluidsinstallatie is uw persoonlijke audio-oplossing, perfect afgestemd op uw wensen en woning. Het biedt kristalheldere audio, meeslepende surround sound en een diepe bas voor een optimale luisterervaring.

Of u nu van muziek, films of games houdt, een op maat gemaakte installatie brengt elk geluid tot leven zoals nooit tevoren.

Voordelen van van een audio systeem in en rondom het huis!

 1. Meeslepende film- en game-ervaring: Een goed afgestelde surround audio-installatie zuigt u helemaal in de actie van de film of game, waardoor film en game ervaring van OKE naar GEWELDIG gaan! De gave geluidseffecten en heldere dialogen verbeteren uw game en film ervaring enorm.
 2. Muziek door het gehele huis. Met een multiroom audiosysteem kun u in elke kamer van uw huis genieten van muziek, onafhankelijk bediend of gesynchroniseerd, perfect voor achtergrondmuziek tijdens werk of om uw favoriete podcast te luisteren wanneer u in huis aan het rommelen bent!

 3. Maakt Sfeer Tijdens Etentjes en Feesten: Een goede geluidsinstallatie kan de sfeer van elke bijeenkomst warm en gezellig maken, van subtiele achtergrondmuziek tijdens een diner tot uw favoriete meezingers op feestjes.

 4. Betere productiviteit en meer concentratie: Door achtergrondmuziek te spelen die is afgestemd op je smaak en stemming, kun je je concentreren op taken, thuiswerken leuker maken en meer gedaan krijgen op een dag.
 5. De beste geluidservaring zonder grote audio appratuur in beeld! 

Mogelijke geluidssystemen voor uw woning!

 • Cinema Wall: Een opstelling waarbij de luidsprekers discreet in de muur worden geïntegreerd, waardoor een bioscoopachtige ervaring wordt gecreëerd zonder dat er losse speakers in de kamer staan.

 • Home Cinema: Een volledig op maat gemaakt audiosysteem dat is ontworpen voor optimale prestaties bij het bekijken van films thuis, inclusief een combinatie van front-, center- en surroundspeakers voor een meeslepende audio-ervaring.

 • In-Wall Speakers: Luidsprekers die in de muur worden gemonteerd voor een strakke en ruimtebesparende oplossing, ideaal voor ruimtes waar vloeroppervlak beperkt is of voor een minimalistische esthetiek.

geluidsinstallatie-slaapkamer

 • Plafond Speakers: Luidsprekers die in het plafond worden ingebouwd, waardoor een gelijkmatige geluidsverspreiding ontstaat en de ruimte vrij blijft van apparatuur.

 • Badkamer Geluidsinstallatie: Waterbestendige luidsprekers die speciaal zijn ontworpen voor installatie in vochtige omgevingen zoals badkamers, waardoor u kunt genieten van uw favoriete muziek tijdens het douchen of ontspannen in bad.

 • Geluidsinstallaties in Woonkamer: Een uitgebreid audiosysteem dat is afgestemd op de akoestische eigenschappen van uw woonkamer, met een combinatie van verschillende luidsprekers voor een gebalanceerd geluid in de hele ruimte.

inbouwspeakers-woonkamer

 • Terras Geluidsinstallatie: Speciale outdoor luidsprekers die bestand zijn tegen de elementen en ontworpen zijn om een hoogwaardig geluid te leveren in een buitenomgeving. Ideaal voor het creëren van een sfeervolle sfeer tijdens buitenactiviteiten, zoals barbecues, feestjes of gewoon ontspannen op het terras.

Top geluidsmerken voor uw perfecte Muzieksysteem!

Bij het streven naar de ultieme geluidsinstallatie is het cruciaal om te kiezen uit merken die bekend staan om hun toonaangevende prestaties en betrouwbaarheid. Hier zijn enkele vooraanstaande merken die u kunt overwegen:

 1. Sonos: Innovatief en gebruiksvriendelijk, Sonos staat bekend om zijn draadloze speakers en multiroom audio-oplossingen die naadloos integreren met uw thuisnetwerk. Geniet van eenvoudig streamen van muziek vanaf verschillende bronnen.

 2. Bluesound: Voor audiofielen biedt Bluesound draadloze speakers en streamingcomponenten van studiokwaliteit. Ervaar geluid van ongeëvenaarde helderheid en detail dankzij ondersteuning voor high-res audioformaten.

 3. Monitor Audio: Met een combinatie van verfijnd vakmanschap en innovatieve technologieën biedt Monitor Audio een scala aan speakers die een meeslepend geluid leveren met een modern tintje.

 4. KEF: Bekend om hun baanbrekende ontwerpen en geavanceerde geluidstechnologieën, biedt KEF een breed scala aan high-end luidsprekers en home audio-oplossingen die garant staan voor een indrukwekkende luisterervaring.

 5. QED: Voor hoogwaardige bekabeling en accessoires is QED de juiste keuze. Hun audiokabels en connectoren zorgen voor een optimale signaaloverdracht, waardoor uw geluidsinstallatie zijn volledige potentieel kan bereiken.

Hier moet u aan denken bij een audio installatie op maat!

Bij het plannen van een op maat gemaakte audio-installatie voor een verbouwing of nieuw huis zijn er verschillende stappen en overwegingen om rekening mee te houden. Hier is een overzicht van de belangrijkste stappen en wat er allemaal moet worden gedaan:

Stap 1: Consultatie en Planning

 1. Behoefteanalyse: Hier bespreken we uw specifieke audio-eisen, budget en design voorkeuren.
 2. Ruimteanalyse: We moeten natuurlijk ook bekijken wat lay-out en akoestiek is van de ruimtes waarin de muziekinstallatie zal worden geïnstalleerd.
 3. Technische evaluatie: Hier kijken we of de woning/ renovatie plannen voldoende elektrische bekabeling en ruimte bieden voor het plaatsen van luidsprekers, apparatuur en bedrading.

Stap 2: Ontwerpen

 1. Systeemontwerp: Hier ontwerpen we een op maat gemaakt audiosysteem dat voldoet aan al uw wensen, die past bij de architectuur en interieur van de woning.
 2. Plaatsing van apparatuur: We gaan kijken wat de optimale locaties zijn voor luidsprekers, versterkers, bedieningspanelen en andere apparatuur.
 3. Bekabelingsplan: Dan maken we een gedetailleerd plan voor de routing van bedrading en kabels, hier houden we natuurlijk rekening met uw interieur en praktische overwegingen.

Stap 3: Installatie van uw geluidssysteem!

 1. Voorbereiding: Dan is het tijd om te communiceren met andere aannemers en vakmensen die betrokken zijn bij de verbouwing of nieuwbouw om de timing en locatie van de installatie te plannen.
 2. Bekabeling installeren: Als eerste installeren de elektriciens de benodigde bekabeling volgens het bekabelingsplan, inclusief luidsprekerkabels, stroomkabels en signaalkabels.
 3. Montage van apparatuur: Dan is het tijd voor de daadwerkelijke montage van de gekozen luidsprekers, versterkers, bedieningspanelen en andere audioapparatuur op de vooraf bepaalde locaties, nogmaals rekening houdend met interieur en functionaliteit.
 4. Testen en afstemmen: Als laatste testen we het audiosysteem grondig om ervoor te zorgen dat alle hifi componenten correct zijn geïnstalleerd en goed functioneren. Waar nodig stemmen we het geluid af op de akoestiek van de ruimte en uw behoeftes.

Stap 4: Oplevering en Training

 1. Oplevering: Het moment is dan eindelijk aan gekomen! Uw nieuwe op maat gemaakte geluidsinstallatie is klaar! Nu demonstreren we het voltooide audiosysteem aan u en leggen we de werking en alle functies uit.
 2. Gebruikerstraining: We bieden daarna uitgebreide instructie over het gebruik van de bedieningspanelen, het selecteren van bronnen, het aanpassen van het volume en andere basisfuncties.
 3. Onderhoudsadvies: Daarna geven als laatste advies over het onderhoud en de zorg voor het audiosysteem om optimale prestaties en levensduur te garanderen.

Tip! Bij het bouwen of verbouwen van uw huis is het belangrijk om te bedenken hoe uw audio-installatie hierin past. Het is slim om al vroeg in het proces een expert erbij te betrekken. Zo voorkomt u problemen en zorgt u ervoor dat uw geluidssysteem perfect werkt in uw nieuwe woning.

Waarom E-styleaudio kiezen voor uw maatwerk geluidssysteem voor thuis?

 • Alleen Kwaliteit Audioapparatuur. We kiezen alleen de topapparatuur uit, zodat uw muziek en films klinken zoals nooit tevoren. Bij ons betekent kwaliteit dat u kunt vertrouwen op een geluidservaring die elke keer weer indruk maakt.
 • Wij doen alle soorten geluidsinstallaties! Of u nu droomt van een eigen thuisbioscoop, een super muzieksysteem, of slimme technologie in huis, wij maken het precies zoals u het wilt.
 • Perfect Geluid, Overal. Geen echo's, geen dode zones, alleen zuiver, rijk geluid waar u ook bent in de kamer. Onze expertise in akoestiek en plaatsing zorgt ervoor dat uw ruimte optimaal wordt benut voor de beste luisterervaring.
 • Eerlijk en Op Maat Gemaakt Advies! Bij ons krijgt u advies gebaseerd op uw behoeften, niet ons voordeel. Wij zijn hier om u te helpen de beste keuze te maken, met heldere uitleg en oprechte aanbevelingen. U kunt vertrouwen op ons voor eerlijk advies dat echt past bij wat u zoekt.

In uw zoektocht naar een op maat gemaakte geluidsinstallatie die naadloos in uw interieur past, bent u bij E-styleaudio aan het juiste adres! Onze deskundige audio-installatie biedt een onvergetelijke geluidservaring die elke ruimte, van woonkamer tot inloopkast, omtovert tot een persoonlijke concertzaal of bioscoop.

Bij E-styleaudio geloven we in het perfecte samenspel tussen goed geluid en een mooi interieur. Daarom creëren we geluidsinstallaties op maat die niet alleen fantastisch klinken, maar er ook prachtig uitzien in uw woning.

Neem vandaag contact met ons op en ontdek hoe wij uw woning kunnen transformeren met een op maat gemaakte geluidsinstallatie!

Mail naar: [email protected] of nog beter bel naar:035-2340086