• Lorem ipsum

NAD streamer

Upgrade uw audio met NAD streamers en ervaar het ultieme gemak van kwalitatief streamen. Ontdek nu de beste in high-fidelity geluid en kijk hieronder.

Minder lezen >>

Heeft u ooit het gevoel gehad dat uw muziekervaring iets mist? Het gemak vanoveral in je huis gemakklij muziek kunnen streamen? Ontdek het gemak van streamen met NAD streamers!

In de wereld van hifi-audio vormen deze streamers een brug tussen uw digitale muziekcollectie en een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, waardoor elke noot tot leven komt.

Wat is NAD Streamer?

Een NAD streamer is meer dan alleen een apparaat; het is uw toegangspoort tot een wereld van ongeëvenaarde audioprestaties. NAD, een merk bekend om zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige audio-oplossingen, en bieden streamers die elk digitaal audiobestand omzetten in muziek van de hoogste kwaliteit.

Ideaal voor audiofielen en muziekliefhebbers die hun luisterervaring naar een hoger niveau willen tillen. Ontdek de ALLE mogelijkheden op onze NAD pagina.

Kenmerken van NAD Streamers die u moet weten!

  1. High-Resolution Audio Support: Ondersteunt de meest recente high-resolution audiobestanden voor superieure geluidskwaliteit.
  2. Gebruiksvriendelijke Interface: Eenvoudige navigatie en toegang tot een breed scala aan streamingdiensten en internetradio.
  3. Modulaire Ontwerp: Toekomstbestendig dankzij eenvoudige upgrades en aanpassingen.
  4. DirectDigital™ Technologie: Zorgt voor een nauwkeurige, ruisvrije signaalverwerking.
  5. Integratie met Bestaande Systemen: Eenvoudig te integreren met uw bestaande hifi-setup.

Voordelen van NAD Streamers die u niet mag missen! 

  • Superieure geluidskwaliteit: Ervaar elk detail en nuance in uw muziek dankzij de high-resolution audio-ondersteuning.
  • Toegankelijkheid: Krijg toegang tot een wereld aan muziek met geïntegreerde streamingdiensten zoals spotify en internetradio.
  • Duurzaamheid: Investeer in een toekomstbestendig systeem dat meegroeit met de technologische ontwikkelingen.
  • Ongeëvenaarde precisie: Geniet van een onberispelijke geluidskwaliteit met DirectDigital™ technologie.
  • Eenvoudige integratie: Naadloze integratie met uw bestaande audiocomponenten voor een complete luisterervaring.

Haal vandaag uw NAD streamer bij E-styleaudio!

NAD streamers vertegenwoordigen de perfecte synergie tussen innovatie, kwaliteit en luisterplezier. Ontdek het verschil dat NAD kan maken in uw muziekervaring.

Profiteer van onze gratis installatieservice en uitstekende klantenservice voor de ultieme audio-setup. Wacht niet langer, het is tijd om de diepte en helderheid van uw muziek echt te ervaren.

Maak uw leven makkelijk met een NAD streamer, stream ow favoriete muziek gemakkelijk vanaf de bank! Ontdek hieronder ons assortiment en bestel die van u vandaag nog!

Meer lezen >>
Toon:
NAD M10 V2 BluOS streaming versterker - Zwart
NAD
M10 V2 BluOS streaming versterker - Zwart
X Binnenkort leverbaar
Ook als 2e kans!
De NAD M10 V2 is de compacte BluOS streaming versterkers uit NAD’s Master serie. Maak kennis met de perfecte geïntegreerde versterker voor het internettijdperk.
€2.499,00€1.999,00
NAD C700 BluOS-streamingversterker - Zwart
NAD
C700 BluOS-streamingversterker - Zwart
X Binnenkort leverbaar
De NAD C700 BluOS-streamingversterker is ontworpen voor het streamingtijdperk. Sluit je speakers aan en gebruik vervolgens de intuïtieve BluOS-app op je smartphone
€1.499,00€1.094,00
Toon: