• Lorem ipsum

Noise cancelling koptelefoon

Minder lezen >>

Bent u op zoek naar een noise cancelling koptelefoon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een koptelefoon met noise cancelling zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van omgevingsgeluiden. U wordt volledig afgezonderd van de buitenwereld en u geniet van uw favoriete muziek. Deze koptelefoons zijn zeer geschikt voor thuiswerkers, omdat geluiden van buitenaf geneutraliseerd worden. Zo kunt u ongestoord een belangrijke vergadering bijwonen of gewoon naar muziek luisteren. Ook als u op een druk kantoor werkt bieden deze noise cancelling hoofdtelefoons een uitkomst.

Het design van noise cancelling koptelefoons

Noise cancelling koptelefoon zijn ontworpen voor maximaal comfort met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid! Noise cancelling koptelefoons hebben een zacht kussentje welke direct over uw oor valt. Ze lijken daardoor op een gewone over ear koptelefoon, echter filtert een noise cancelling koptelefoon al het omgevingsgeluid. Voor een goede en volledige geluidsbeleving hoeft u het geluid niet hard te zetten. Echter zijn dit type koptelefoons wel gevaarlijk in het verkeer, omdat omgevingsgeluiden dus niet hoorbaar zijn. Het fijne aan koptelefoons met noise cancelling is dat u geen druk op uw oren ervaart, omdat deze over het oor vallen en niet op het oor. Hierdoor kunt u urenlang genieten van uw favoriete muziek zonder last te krijgen van uw oren.

Verschil tussen in ear en over ear koptelefoon met noise cancelling

In deze categorie vindt u over ear koptelefoons met noise cancelling, echter hebben wij ook in ear oordopjes met noise cancelling. In tegenstelling tot de over ear, zitten de in ear oordopjes echt in uw oren. Doordat deze direct uw gehoorgang binnendringen, wordt u ook afgeschermd van omgevingsgeluiden. Het verschil is echter het comfort. U zult na langere tijd steeds meer merken dat de oordopjes in uw oren zitten en sommige mensen kunnen dit als vervelend ervaren. Echter zijn dit type noise cancelling hoofdtelefoons wel makkelijker mee te nemen dan de over ear, omdat deze veel kleiner zijn.

Noise cancelling koptelefoon kopen?

Als u een noise cancelling koptelefoon wilt kopen, dan bent u bij E-Style Audio aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een goede noise cancelling koptelefoon aan moet voldoen. Als u bijvoorbeeld vrijuit wilt bewegen, kies dan voor een bluetooth koptelefoon. Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien profiteert u van een aantal voordelen wanneer nu een hoofdtelefoon met noise cancelling in onze webshop bestelt. U betaalt namelijk geen verzendkosten en orders die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn worden dezelfde dag nog verzonden! Zo kunt u vaak de volgende dag al genieten van uw aankoop! Wilt u liever eerst het geluid komen ervaren? Dat kan ook! Wij hebben een showroom in Hilversum waar u in alle rust naar het geluid kunt komen luisteren.

Meer lezen >>
Toon:
Dali  IO-6 Draadloos koptelefoon - Chalk White
Dali
IO-6 Draadloos koptelefoon - Chalk White
X Binnenkort leverbaar
Een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met onderdompelende noise cancellation. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid. Beschikt met 30 uur over de beste batterijduur in zijn klasse. Ontworpen en ontwikkeld
€399,00
KEF Mu7 Draadloze hoofdtelefoons met Smart Active Noise Cancellation - zilver
KEF
Mu7 Draadloze hoofdtelefoons met Smart Active Noise Cancellation - zilver
Op voorraad
Ook als 2e kans!
• Intelligente actieve ruisonderdrukking
• 40 mm dynamische full-range driver
• Bluetooth 5.1
• Tot 40 uur gebruik
€399,00
Dali  IO-6 Draadloos koptelefoon - Caramel white
Dali
IO-6 Draadloos koptelefoon - Caramel white
X Binnenkort leverbaar
Een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met onderdompelende noise cancellation. Ontworpen voor maximaal comfort,
€399,00€289,00
Dali  IO-6 Draadloos koptelefoon - Army Green
Dali
IO-6 Draadloos koptelefoon - Army Green
X Binnenkort leverbaar
Een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met onderdompelende noise cancellation. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid. Beschikt met 30 uur over de beste batterijduur in zijn klasse. Ontworpen en ontwikkeld
€399,00
Toon: