• Lorem ipsum

Dali hoofdtelefoon

Laat u meeslepen door het muzikale perfectie van Dali hoofdtelefoons, uit de IO serie, draagbare speakers die dagenlang mee gaan op één batterij! En slechts een 3 klikken verwijderd in onze shop hieronder!

Minder lezen >>

Ontdek de wereld van geluid zoals u het nog nooit hebt ervaren met Dali hoofdtelefoons. Deze hoofdtelefoons van Dali zijn niet zomaar een accessoire, maar een gateway naar ongeëvenaarde audiofinesse.

Het zijn de DALI speakers maar dan de draagbare versie ervan! 

Wat is Dali hoofdtelefoon?

Een Dali hoofdtelefoon is een hoogwaardig audioproduct van het merk DALI (Danish Audiophile Loudspeaker Industries), bekend om zijn uitmuntendheid in luidspreker ontwerpen en geluidstechnologie.

Deze hoofdtelefoons zijn ontworpen met de nadruk op audiofiele geluidskwaliteit, comfort en duurzaamheid. Ze bevatten geavanceerde technologieën zoals:

 • SMC-drivers zorgt voor minder vervorming tijdens het streamen van muziek.
 • Papiervezelconussen, dit materiaal helpt bij het leveren van een heldere, gedetailleerde klank.
 • Actieve ruisonderdrukking (ANC), verminderen achtergrondgeluiden ideaal in rumoerige omgevingen zoals openbaar vervoer of drukke bibliotheek, en zorgt voor een meer meeslepende en ongestoorde luisterervaring.

Met draadloze modellen zoals de DALI IO-12, IO-6 en IO-4 biedt de serie een reeks opties voor draadloos luisteren met lange batterijduur en comfortabele pasvorm, geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor kritische luisteraar.

Kenmerken van Dali Hoofdtelefoons

 1. Hoogwaardige SMC-Drivers: Zorgt voor verminderde vervorming en een zuiverder geluidsweergave, tijdens het streamen van muziek.
 2. Papiervezelconussen: Biedt een natuurlijke en transparante geluidsweergave voor een heldere, gedetailleerde klank.
 3. Actieve Ruisonderdrukking: Vermindert achtergrondgeluiden, wat zorgt voor een meeslepende en ongestoorde luisterervaring.
 4. Lange Batterijduur: Modellen zoals de IO-4 bieden tot 60 uur speeltijd, ideaal voor langdurig gebruik.
 5. Comfort en Duurzaamheid: Memory foam oorkussens en een robuust ontwerp zorgen voor comfort en lange levensduur.
 6. Veelzijdige Connectiviteit: Ondersteuning voor Bluetooth, aptX, en Apple AAC voor flexibele gebruiksopties.

Voordelen van Dali Hoofdtelefoons!

 1. Verbeterde Luisterervaring: De SMC-drivers zorgen voor een zuiverder geluid, wat leidt tot een authentiekere en rijkere luisterervaring.
 2. Natuurgetrouw Geluid: Papiervezelconussen leveren een helder en gedetailleerd geluid, dichtbij de originele opname.
 3. Ongestoord Genieten: De koptelefoons met Actieve ruisonderdrukking (Active Noise Cancelling)biedt een meeslepende ervaring, zelfs in luidruchtige omgevingen.
 4. Langdurig Luisterplezier: Lange batterijduur betekent minder frequent opladen, ideaal voor reizen of lange dagen.
 5. Comfortabel en Duurzaam: De comfortabele memory foam over-ear oorkussens en robuuste bouw zorgen voor langdurig comfort en betrouwbaarheid.
 6. Flexibele Gebruiksopties: Dankzij de veelzijdige connectiviteitsopties zijn de hoofdtelefoons eenvoudig te gebruiken met diverse apparaten.

Maak kennis met de Dali koptelefoons uit de IO serie!

 • DALI IO-12: Luxe comfort met lederen hoofdband en oorkussens, 50 mm papiervezelconussen, SMC-drivertechnologie, bedraad en draadloos, 35 uur batterijduur​​​​​​.
 • DALI IO-6: Draadloze hoofdtelefoons met actieve ruisonderdrukking, 30 uur batterijduur, memory foam oorkussens voor comfort en duurzaamheid​​​​​​​​​​​​.
 • DALI IO-4: 60 uur batterijduur, 50 mm papiervezelconus en neodymiummagnetsysteem voor natuurlijk en transparant geluid​

Conclusie, kies uw Dali hoofdtelefoons bij E-styleaudio!

Dali hoofdtelefoons zijn een perfecte harmonie van hoogwaardige audiokwaliteit, comfort en duurzaamheid. Ze bieden een uitzonderlijke luisterervaring met zuiver geluid, gedetailleerde klanken, en effectieve ruisonderdrukking.

Of u nu thuis bent, onderweg, of in een drukke omgeving, deze hoofdtelefoons zorgen ervoor dat uw muziek altijd centraal staat. Met hun lange batterijduur, comfortabele pasvorm, en flexibele connectiviteit, zijn Dali hoofdtelefoons een ideale keuze voor zowel dagelijks gebruik als voor audiofiele luistersessies.

Ons deskundig team en persoonlijke klantenservice staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte Dali hoofdtelefoon en te zorgen voor een vlekkeloze winkelervaring.

Ontdek nu uw perfecte Dali hoofdtelefoon in onze shop, en ervaar het verschil in geluidskwaliteit en comfort. Kies de Dali hoofdtelefoon die bij u past!

Meer lezen >>
Toon:
Dali IO-6 Draadloos koptelefoon - Chalk White
Dali
IO-6 Draadloos koptelefoon - Chalk White
X Binnenkort leverbaar
Een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met onderdompelende noise cancellation. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid. Beschikt met 30 uur over de beste batterijduur in zijn klasse. Ontworpen en ontwikkeld
€399,00
Dali IO-6 Draadloos koptelefoon - Army Green
Dali
IO-6 Draadloos koptelefoon - Army Green
X Binnenkort leverbaar
Een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met onderdompelende noise cancellation. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid. Beschikt met 30 uur over de beste batterijduur in zijn klasse. Ontworpen en ontwikkeld
€399,00
Dali IO-6 Draadloos koptelefoon - Caramel white
Dali
IO-6 Draadloos koptelefoon - Caramel white
X Binnenkort leverbaar
Een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met onderdompelende noise cancellation. Ontworpen voor maximaal comfort,
€399,00€289,00
Toon: