• Lorem ipsum

In ear oordopjes

In ear oordopjes, ook wel in-ear koptelefoons genoemd, zijn makkelijk om mee te nemen maar doen geen concessies op geluidskwaliteit. U zult uw oren niet geloven met alle modellen die wij aanbieden.

Minder lezen >>

Als u naar in ear oordopjes op zoek bent, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze in ear oordopjes, ook wel in ear koptelefoon genoemd, zijn ideaal voor onderweg. Door het kleine formaat kunt u ze gemakkelijk meenemen zonder dat dit een concessie doet op de geluidskwaliteit. Het geluid dat onze oordopjes produceert zullen uw oren niet geloven! De oordopjes gaan in uw gehoorgang waardoor omgevingsgeluid gedempt wordt. Hierdoor heeft u geen last meer van geluiden van buitenaf. Dat maken in ear oordopjes perfect voor gebruik in het openbaar. Let er wel op dat deze oordoppen gevaarlijk kunnen zijn wanneer u ze in het verkeer gebruikt, omdat u andere auto’s etc. niet zult horen.

In ear oortjes van uitstekende kwaliteit

Kwaliteit vinden wij ontzettend belangrijk, daarom verkopen wij in ear oortjes van uitstekende merken, waaronder Final Audio, Klipsch en Master & Dynamic. Door onze jarenlange ervaring in audio apparatuur weten wij precies waar in ear oordopjes aan moeten voldoen. Ze moeten een uitstekende batterijduur hebben, ze moeten lekker in uw oren zitten en wanneer de oordoppen waterdicht zijn is dat natuurlijk extra mooi meegenomen. Naast dat dit type oordoppen ontworpen zijn voor mensen die veel onderweg zijn, worden ze ook vaak gebruikt tijdens het sporten. Dan wilt u natuurlijk wel dat ze bestand zijn tegen zweet.

In ear koptelefoons versus oordopjes

Een in ear oordopje wordt ook wel een in ear koptelefoon genoemd. Echter wil deze term nog wel eens verwarring brengen. Een koptelefoon plaatst u namelijk over uw oren, terwijl u oordopjes in uw gehoorgang plaatst. Wilt u toch liever een koptelefoon dat over uw oren valt in plaats van in uw oren? Neem dan eens een kijkje bij onze over ear koptelefoons. Dankzij de in ear oordopjes wordt omgevingsgeluid gedempt. Onze noise cancelling koptelefoons hebben diezelfde functie. Vindt u bewegingsvrijheid belangrijk en wilt u een koptelefoon in plaats van oordopjes? Dan bieden onze bluetooth koptelefoons uitkomst!

In ear oordopjes draadloos

Het overgrote deel van onze in ear oordopjes zijn draadloos. Draadloze in ear oordopjes zijn ideaal, omdat u geen last heeft van kabels die in de knoop zitten. Bovendien geven draadloze in ear oordoppen u meer bewegingsvrijheid. U kunt gemakkelijk even weglopen zonder dat u uw smartphone mee moet nemen om door te blijven luisteren naar uw muziek. U koppelt de oordopjes gemakkelijk met uw smartphone via bluetooth.

In ear oordopjes kopen?

Bij E-Style Audio heeft u een ruime keuze aan in ear oordopjes. Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar om u van het beste geluidsadvies te voorzien! Wilt u liever eerst het geluid komen ervaren en kijken of de oordopjes lekker in uw oren zitten? Dat kan ook. Wij hebben een showroom in Hilversum waar u de in ear oortjes kunt komen testen. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om in onze showroom naar onze andere audioapparatuur te luisteren, zoals naar onze radio’s bijvoorbeeld.

Meer lezen >>
Toon:
Geen producten gevonden...