• Lorem ipsum

Helaas kan het wel eens voorkomen dat je bestelling niet naar wens is. Online aankopen kun je daarom binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Het retourtermijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Meld je retour hieronder aan. Nadat wij je retour in behandeling hebben genomen ontvang je per e-mail een bevestiging met het retourformulier. Zoek een postpakket punt bij jou in de buurt

Zodra je pakket weer bij ons is en voldoet aan onze retourvoorwaarden dan storten we zo snel mogelijk (doch uiterlijk binnen 14 werkdagen) het aankoopbedrag terug, inclusief eventuele verzendkosten. We gebruiken hiervoor dezelfde betaalmethode waarmee je de bestelling hebt afgerond.

Voorwaarden retourneren

Om je producten te retourneren moeten deze aan de volgende voorwaarden voldoen. Wanneer deze voorwaarden niet worden gehanteerd wordt je retour niet in behandeling genomen.

 • Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn.
 • Je draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt.
 • De producten worden binnen de retourtermijn van 30 dagen geretourneerd, waarbij het retourtermijn ingaat op de dag na ontvangst van je bestelling.
 • Het product bevindt zich - voor zover mogelijk - in originele staat en fabrieksverpakking.
 • Kosten retourneren: De kosten voor het retourneren nemen wij voor onze rekening. Is je product beschadigd of verkeerd geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we jou verder kunnen helpen.

Uitzonderingen

Niet alle producten en bestellingen kunnen worden geretourneerd. De volgende producten en bestellingen vallen niet onder de retourtermijn van 30 dagen.

 • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
 • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere
  zaken;
 • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
 • Bij producten die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn zal waardevermindering worden toegepast.

Retourprocedure

Het is niet verplicht, maar om het je gemakkelijk te maken hebben we een retourprocedure opgesteld om je retour makkelijk te kunnen aanmelden. 

 1. Ga naar www.e-styleaudio.nl en klik rechts bovenaan de pagina op Login.
 2. Login met je E-style Audio account. Wanneer je géén account hebt meld je dan aan met het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst, vul hier je emailadres in en klik op wachtwoord vergeten. Vervolgens ontvang je automatisch via email een wachtwoord. Met je emailadres en nieuw wachtwoord kun je vervolgens inloggen en de onderstaande stappen doorlopen om je retour aan te melden.
 3. Zodra je bent ingelogd ga je naar Mijn bestellingen en bekijk je de desbetreffende bestelling.
 4. Kies in deze bestelling voor de optie Retour aanmaken.
 5. Je kunt hier een retour reden aangeven en een korte uitleg van de situatie benoemen. Dit is niet verplicht. 
 6. Na het versturen van je retour aanvraag ontvang je per e-mail het retour formulier en de mogelijkheid om een verzendlabel aan te schaffen. Vul het retour formulier in en plaats deze in het retour pakket.
  Uiteraard staat het vrij ook zelf bij een postpunt het retour label aan te schaffen.