• Lorem ipsum

Shanling

Minder lezen >>

Shanling, opgericht in 1988, begon audioproducten te ontwikkelen en lanceerde in hetzelfde jaar hun eerste hifi-stereoversterker. Shanling heeft sindsdien elk jaar nieuwe producten gelanceerd en heeft een reeks gepatenteerde technologische kwalificaties ontvangen, zoals Sony LDAC, Bluetooth BQB, Japanese Audio Association Hi-Res, Microsoft's HDCD, Dolby Laboratories 'Dolby Digital, DTS en DVD, SACD, CD patentlicenties en nog veel meer.

Al meer dan 30 jaar hielden de werknemers van Shanling integriteit, innovatie, teamgeest en hard werken in gedachten. Het lijdt geen twijfel dat onze medewerkers onze schat zijn en dat we zonder hen nooit bij de Shanling van vandaag zouden komen. Wij geloven dat de tevredenheid van de klant en de kwaliteit van de producten de hoogste prioriteiten zijn, het realiseren van de droom van de gebruiker en het delen van winst met onze partners zijn onze ontwikkelingskracht.

Meer lezen >>
Toon:
Shanling MTW300 Wireless Bluetooth in-ear hoofdtelefoon
Shanling
MTW300 Wireless Bluetooth in-ear hoofdtelefoon
Op voorraad
De Shanling MTW300 is een True Wireless Bluetooth in-ear hoofdtelefoon met een comfortabel en ergonomisch vormgegeven design. Voor een optimaal gebruiksgemak heeft de fabrikant de touch-bediening nog verder verfijnd. Zoals je van Shanling gewend bent is d
€129,00€79,00
Toon: