• Lorem ipsum

Bouwradio's van hoge kwaliteit

Als je besluit een bouwradio te kopen, dan wil je een exemplaar dat tegen een stootje kan. Houd rekening met de accu van de bouwradio en met de bluetooth ontvangst.

Minder lezen >>

Muziek luisteren met een bouwradio

Wil je tijdens het klussen lekker muziek kunnen luisteren? Kies dan voor een bouwradio. Een bouwradio is namelijk anders dan een standaard radio. Het is natuurlijk wel mogelijk om tijdens het klussen muziek te luisteren via een gewone radio, maar wij adviseren je vanwege een aantal redenen om voor een bouwradio te kiezen. Een bouwradio is namelijk beter geschikt tegen uitdagingen die komen kijken tijdens het klussen.  

Voordelen bouwradio

Zo is een bouwradio bijvoorbeeld goed bestand tegen regen en stof. Werk jij voornamelijk buiten? Met het weer in Nederland weet jij waarschijnlijk als geen ander dat jouw bouwradio goed bestand moet zijn tegen regen. Maar klussers die altijd binnen aan het werk zijn weten hoeveel stof en ander afval er gepaard kan gaan tijdens het werk. Ook daarvoor is het belangrijk om niet zomaar voor een gewone radio te kiezen. Bouwradio’s zijn namelijk uitermate geschikt voor deze omstandigheden, want het stof kan niet in de radio komen en een stevige regenbui kan een goede bouwradio niet beschadigen.    

Daarnaast produceren de bouwradio’s van tegenwoordig onwijs goed geluid. Ten opzichte van vroeger is dat een hele verbetering. Dat komt omdat een bouwradio een stuk geavanceerder is geworden en daardoor is de geluidskwaliteit nu net zo goed als een gewone radio. Daarnaast hebben veel werkradio’s nu 360 graden geluid. Het maakt dus niet uit waar je staat, vanuit alle kanten heb je top geluid.  

Groot assortiment bouwradio’s

Bij E-style Audio vind je verschillende soorten bouwradio’s. Zo is een bouwradio met DAB+ ideaal, want storingen tijdens het muziek luisteren is hiermee verleden tijd. Deze digitale bouwradio’s ontvangen het DAB+ signaal en zorgen altijd voor een goed ontvangst. Daarnaast vind je bij ons ook bluetooth bouwradio’s waarmee je eenvoudig muziek streamt via de bluetooth ontvanger. De meeste van onze bouwradio’s met hebben namelijk ook een bluetooth ontvanger voor muziek streaming. Liever verbinden met een kabel? Dan zijn de bouwradio’s met USB wat jij zoekt.       

De beste bouwradio 

Ben je op zoek naar de beste bouwradio? Dan ben je bij E-style Audio aan het juiste adres. De beste bouwradio is natuurlijk voor iedereen anders. Zo kan het zijn dat jij op zoek bent naar een bouwradio met bluetooth, of juist een bouwradio met accu. 

Laat je daarom altijd goed informeren voordat je een bouwradio gaat kopen. Uiteraard zijn er een aantal merken die wij als radio expert aanbevelen. Zo kun je een bouwradio kopen van de volgende merken:

  • Audisse bouwradio
  • Bouwradio perfectpro

Sta je op het punt om een bouwradio te kopen? Wij van E-Style Audio helpen jou graag in de zoektocht naar het vinden van de beste bouwradio die aansluit op jouw wensen en behoeften. 

Bouwradio kopen?

We snappen dat de keuze aan goede bouwradio’s reuze is. Laat je daarom altijd goed informeren door een expert. In onze webshop vind je regelmatig een leuke bouwradio aanbieding. 

Heb je al een match met een bouwradio, maar wil je voor de aankoop nog graag zelf het geluid komen ervaren? Breng dan een bezoekje aan onze E-Style Audio winkel in Hilversum om te luisteren naar jouw favoriete bouwradio. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je nog geen idee hebt welke bouwradio het best bij jou past, maar je graag advies wil inwinnen. 

Meer lezen >>
Toon:
Perfectpro Rockhart RH4- Bouwradio - Bluetooth - Dab+ Radio
Perfectpro
Rockhart RH4- Bouwradio - Bluetooth - Dab+ Radio
X Binnenkort leverbaar
· STEREO PAIRING, Koppel je radio aan een andere PerfectPro-radio met stereo pairing!
· DAB+ Digitale Radio ontvangst
· 5.2 Bluetooth ontvanger voor muziek streaming
· 2 Aux ingangen voor externe MP3 speler
· Oplaadbaar met ingebouwde Lithium-Ion accu
€479,00€439,00
Perfectpro NETBOX PLUS oplaadbare batterijen internet radio, kleurenscherm, USB-mediaspeler en bluetooth. En regen-, stof- en vuilbestendig bouwradio
Perfectpro
NETBOX PLUS oplaadbare batterijen internet radio, kleurenscherm, USB-mediaspeler en bluetooth. En regen-, stof- en vuilbestendig bouwradio
X Binnenkort leverbaar
Deze hoogwaardige audiotool is uitgerust met alle laatste technieken zoals internet radio, kleurenscherm, USB-mediaspeler en bluetooth. En regen-, stof- en vuilbestendig.
€289,00€229,00
Perfectpro TEAMBOX TBX2  Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB bouwradio
Perfectpro
TEAMBOX TBX2 Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB bouwradio
X Binnenkort leverbaar
De Teambox heeft het allemaal: Een krachtige WOOFER in combinatie met Tweeter en een sterke ingebouwde lithiumaccu voor een extra lange speelduur. Fantastische prestaties op werkplekken binnen en buiten. Daarnaast is ie toch eenvoudig mee te nemen.
€301,00€239,00
Perfectpro UBOX 500R PLUS oplaad batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
Perfectpro
UBOX 500R PLUS oplaad batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
X Binnenkort leverbaar
De UBOX 500R werkt op netstroom of met de 6 meegeleverde batterijen. Dankzij de digitale DAB+ tuner is het signaal vrij van ruis zodat je letterlijk en figuurlijk ongestoord kunt genieten.
€219,00
Perfectpro Teamplayer PLUS oplaadbare batterijen Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB Speler bouwradio met batterijen
Perfectpro
Teamplayer PLUS oplaadbare batterijen Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB Speler bouwradio met batterijen
X Binnenkort leverbaar
De teamplayer staat voor z’n eigen traditionele fanclub bekend als “bouwradio”. Hij is sterk, zwaar, robuust en produceert een krachtig geluid. Daarnaast is ie voorzien van de nieuwste technologie.
€299,00
Perfectpro DAB+ Pro PLUS oplaadbare batterijen - Bouwradio - Draagbare Radio
Perfectpro
DAB+ Pro PLUS oplaadbare batterijen - Bouwradio - Draagbare Radio
X Binnenkort leverbaar
De PerfectPro DAB+ Pro voorziet je van de leukste muziek op de bouwplaats - De bouwradio is bestand tegen regen, vuil en stof en werkt op batterijen of netstroom
€145,00
Perfectpro ROCKBULL - FM/Dab+ Bouwradio met Accu
Perfectpro
ROCKBULL - FM/Dab+ Bouwradio met Accu
X Binnenkort leverbaar
Ben jij op zoek naar een Bouwradio voor het zware werk? Dan is deze krachtige werkradio iets voor jou. deze werkradio uitgerust met een equalizer, DAB+-ontvanger en een surround soundfunctie
€369,00€325,00
Perfectpro Rockbox 3 PLUS  oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio
Perfectpro
Rockbox 3 PLUS oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio
X Binnenkort leverbaar
De Rockbox is een klassieker die z’n plekje op bouw- en werkplaatsen met de jaren heeft opgeëist. Deze no-nonsense radio doet gewoon wat ie moet doen: FM, DAB+ radio en bluetooth voor een heel scherpe prijs.
€196,00
Perfectpro UBOX 400R PLUS batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
Perfectpro
UBOX 400R PLUS batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
X Binnenkort leverbaar
De bouwradio werkt op netstroom of de 6 meegeleverde batterijen. Dankzij de digitale DAB+ tuner is het signaal vrij van ruis zodat je letterlijk en figuurlijk ongestoord kunt genieten.
€168,00
Perfectpro Dabbox 3 PLUS  oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio.
Perfectpro
Dabbox 3 PLUS oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio.
X Binnenkort leverbaar
Een klassieker op het gebied van design en incasseringsvermogen (vuil, stof, vocht, vallen). ( incl oplaadbare batterijen )
€205,00
Perfectpro Powerplay - DAB+ - bluetooth - USB - aux-in - Oplaadbaar
Perfectpro
Powerplay - DAB+ - bluetooth - USB - aux-in - Oplaadbaar
X Binnenkort leverbaar
PerfectPro POWERPLAYER Bouwradio. Voorzien van een verrassend krachtig geluid met een compacte, bouwbestendige behuizing.
€234,00€219,00
Toon: