• Lorem ipsum

Bouwradio met Bluetooth

Op zoek naar een bouwradio met bluetooth? Zoek dan niet verder. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan bouwradio's met bluetooth.

Minder lezen >>

Bouwradio met bluetooth

Bent u op zoek naar een bouwradio met bluetooth? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment bouwradio’s met bluetooth welke perfect zijn voor gebruik op de werkplaats. Het grote voordeel is dat u door middel van bluetooth altijd toegang heeft tot uw eigen muziekcollectie. Zo kunt u uw telefoon draadloos verbinden met de radio. Uiteraard kunt u ook via de bouwradio met bluetooth handsfree bellen. Als u even druk bezig bent, hoeft u uw mobiele telefoon die in uw binnenzak zit niet op te nemen met vuile handen of werkhandschoenen aan. Met één druk op de knop telefoneert u gemakkelijk via de ingebouwde microfoon en speakers.

Bluetooth bouwradio’s van uitstekende kwaliteit

In onze webshop vindt u bluetooth bouwradio’s van uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Met onze jarenlange ervaring weten wij dan ook precies waar een goede bluetooth bouwradio aan moet voldoen. Zo hebben al onze bouwradio’s een uitstekende accuduur en ze doen precies wat ze beloven. De technologie heeft natuurlijk ook niet stilgestaan. Hierdoor is het geluid dat ze produceren vele malen beter dan vroeger. Verder is het natuurlijk belangrijk dat de bluetooth bouwradio tegen een stootje kan. En of onze bouwradio’s tegen een stootje kunnen! Ze zijn stof- en waterbestendig, waardoor ze uitermate geschikt zijn op de bouwplaats.

Belangrijke specificaties

Belangrijk is het om te kijken naar de specificaties van de bouwradio met bluetooth. Wilt u bijvoorbeeld ook digitaal naar radiozenders van over de hele wereld luisteren? Kijk dan naar een dab+ bouwradio. Verder heeft u natuurlijk nog meerdere opties waar u uit kunt kiezen waar deze aan moet voldoen. Met een bouwradio met usb kunt u bijvoorbeeld uw eigen muziek op een usb stick zetten en deze via de radio afspelen. Een bouwradio met wifi kunt u verbinden met uw wifi netwerk.

Bluetooth bouwradio kopen?

Bij E-Style audio bent u aan het juiste adres om een bluetooth bouwradio te kopen. Heeft u nog bepaalde vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wist u trouwens dat wij ook een showroom hebben in Hilversum? Mocht u eerst het geluid willen ervaren dan is dat dus ook mogelijk!

Meer lezen >>
Toon:
Perfectpro Rockhart RH4- Bouwradio - Bluetooth - Dab+ Radio
Perfectpro
Rockhart RH4- Bouwradio - Bluetooth - Dab+ Radio
X Binnenkort leverbaar
· STEREO PAIRING, Koppel je radio aan een andere PerfectPro-radio met stereo pairing!
· DAB+ Digitale Radio ontvangst
· 5.2 Bluetooth ontvanger voor muziek streaming
· 2 Aux ingangen voor externe MP3 speler
· Oplaadbaar met ingebouwde Lithium-Ion accu
€479,00€439,00
Perfectpro TEAMBOX TBX2  Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB bouwradio
Perfectpro
TEAMBOX TBX2 Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB bouwradio
X Binnenkort leverbaar
De Teambox heeft het allemaal: Een krachtige WOOFER in combinatie met Tweeter en een sterke ingebouwde lithiumaccu voor een extra lange speelduur. Fantastische prestaties op werkplekken binnen en buiten. Daarnaast is ie toch eenvoudig mee te nemen.
€301,00€239,00
Perfectpro NETBOX PLUS oplaadbare batterijen internet radio, kleurenscherm, USB-mediaspeler en bluetooth. En regen-, stof- en vuilbestendig bouwradio
Perfectpro
NETBOX PLUS oplaadbare batterijen internet radio, kleurenscherm, USB-mediaspeler en bluetooth. En regen-, stof- en vuilbestendig bouwradio
X Binnenkort leverbaar
Deze hoogwaardige audiotool is uitgerust met alle laatste technieken zoals internet radio, kleurenscherm, USB-mediaspeler en bluetooth. En regen-, stof- en vuilbestendig.
€289,00€229,00
Perfectpro ROCKBULL - FM/Dab+ Bouwradio met Accu
Perfectpro
ROCKBULL - FM/Dab+ Bouwradio met Accu
X Binnenkort leverbaar
Ben jij op zoek naar een Bouwradio voor het zware werk? Dan is deze krachtige werkradio iets voor jou. deze werkradio uitgerust met een equalizer, DAB+-ontvanger en een surround soundfunctie
€369,00€325,00
Perfectpro UBOX 500R PLUS oplaad batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
Perfectpro
UBOX 500R PLUS oplaad batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
X Binnenkort leverbaar
De UBOX 500R werkt op netstroom of met de 6 meegeleverde batterijen. Dankzij de digitale DAB+ tuner is het signaal vrij van ruis zodat je letterlijk en figuurlijk ongestoord kunt genieten.
€219,00
Perfectpro DAB+ Pro PLUS oplaadbare batterijen - Bouwradio - Draagbare Radio
Perfectpro
DAB+ Pro PLUS oplaadbare batterijen - Bouwradio - Draagbare Radio
X Binnenkort leverbaar
De PerfectPro DAB+ Pro voorziet je van de leukste muziek op de bouwplaats - De bouwradio is bestand tegen regen, vuil en stof en werkt op batterijen of netstroom
€145,00
Perfectpro Teamplayer PLUS oplaadbare batterijen Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB Speler bouwradio met batterijen
Perfectpro
Teamplayer PLUS oplaadbare batterijen Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB Speler bouwradio met batterijen
X Binnenkort leverbaar
De teamplayer staat voor z’n eigen traditionele fanclub bekend als “bouwradio”. Hij is sterk, zwaar, robuust en produceert een krachtig geluid. Daarnaast is ie voorzien van de nieuwste technologie.
€299,00
Perfectpro Rockbox 3 PLUS  oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio
Perfectpro
Rockbox 3 PLUS oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio
X Binnenkort leverbaar
De Rockbox is een klassieker die z’n plekje op bouw- en werkplaatsen met de jaren heeft opgeëist. Deze no-nonsense radio doet gewoon wat ie moet doen: FM, DAB+ radio en bluetooth voor een heel scherpe prijs.
€196,00
Perfectpro Dabbox 3 PLUS  oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio.
Perfectpro
Dabbox 3 PLUS oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio.
X Binnenkort leverbaar
Een klassieker op het gebied van design en incasseringsvermogen (vuil, stof, vocht, vallen). ( incl oplaadbare batterijen )
€205,00
Perfectpro UBOX 400R PLUS batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
Perfectpro
UBOX 400R PLUS batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
X Binnenkort leverbaar
De bouwradio werkt op netstroom of de 6 meegeleverde batterijen. Dankzij de digitale DAB+ tuner is het signaal vrij van ruis zodat je letterlijk en figuurlijk ongestoord kunt genieten.
€168,00
Toon: