• Lorem ipsum

Kies multiroom speakers voor een huis vol muziek

5 Sep 2019

Vifa®HOME speakers - Multiroom speakers 2018

De tijden dat je in de keuken een krakende transistorradio had, in de woonkamer een versterker met een paar boxen en op je nachtkastje een wekkerradiootje zijn voorbij. Met zoveel mooie techniek en oogstrelend design kun je jezelf niet van soepel werkende multiroom audio onthouden.

 

Multiroom muziekbeleving

Een beetje muziekliefhebber zorgt ervoor dat het huis altijd gevuld is met muziek in het beste geluid uit multiroom speakers met een design waar over nagedacht is. Je wilt overal de muziek kunnen luisteren die in die ruimte past. Als iemand zit te werken past daar een andere muzikale begeleiding bij dan wanneer je achter het fornuis staat. Maar als je in je huis rondloopt wil je juist dat de muziek je volgt. En dat is precies wat Vifa je brengt.

 

Nordic design

Het van oorsprong Deense Vifa brengt luidsprekers uit in Scandinavisch design. Dit kenmerkt zich door eenvoud en kwaliteit. Geluidskwaliteit is het hoofddoel en de presentatie van de verfijnde techniek mag daarbij niet ontbreken. Dit resulteert in stijlvolle speakers die in elk interieur tot hun recht komen.

 

Authentiek geluid

Passie, vakmanschap en authenticiteit, daar staat Vifa voor. Al sinds 1933 richt dit bedrijf zich op het produceren van high-end luidsprekers. Het geluid doet elk muziekgenre eer aan en zorgt ervoor dat het beluisteren van jouw favoriete nummers een unieke beleving wordt.

 

Multiroom speakers

De Vifa®HOME-lijn bestaat uit veelzijdige geluidssystemen die gemaakt worden voor alle kamers in huis, voor iedere gebruiker en voor elk device waar je je muziek mee wilt afspelen. Voor een ultieme geluidsbeleving. Dit is wireless audio die je multiroom kunt inzetten.

 

Wordt ’t Copenhagen of Stockholm?

Verbind de Vifa®HOME met de Copenhagen 2.0 of Stockholm 2.0 speakers. De Copenhagen is een draagbaar model dat je kamer vult met het authentieke Vifa geluid. Dankzij twee tweeters, twee midrange drivers en een stevige woofer kun je precies díe sfeer scheppen die op dat moment bij de situatie past. Neem hem mee naar waar jij wilt luisteren, of voorzie elke kamer van z’n eigen Copenhagen 2.0 en vul het hele huis met muziek.

De Stockholm is een draadloze luidspreker van ruim een meter die je een stevig uitgebalanceerd geluid geeft dankzij twee tweeters en twee midrange drivers. En dankzij de woofer die bestaat uit 4x 100 mm Vifa drivers geeft hij nog meer diepte en kracht aan je muziek.

 

Multi source speakers

De oneindige mogelijkheden die Vifa®HOME je brengt zijn eenvoudig te bedienen. Verbind het systeem met je telefoon, tablet, USB, tv, of andere gewenste bron en luister zo naar al je muziek. Met de Vifa®HOME-app bestuur je het systeem. Zet overal je muziek aan, of laat de muziek met jou door je huis meebewegen.

 

Je eigen homecinema set

Zet je Vifa®HOME speakers zo bij je tv dat je je eigen thuisbioscoop creëert. Thuis een film kijken wordt zo wel heel aantrekkelijk. De stevige bas laat het geluid écht bij je binnenkomen. Dus zelfs een op-het-puntje-van-je-stoel-blockbuster met een hoog actiegehalte kijk je met deze speakers het liefst vanaf je eigen bank.

 

Thuis proberen?

Dat kan! Elk huis heeft z’n eigen akoestiek, dus overal klinkt muziek anders. Ervaar een weekend zelf wat de multiroom audio van Vifa®HOME in jouw huis doet. Wij geven je de kans om echt kennis te maken met dit merk en weloverwogen te besluiten dat dit de unieke geluidsbeleving is die bij je past.

 

Kijk hier voor de verschillende producten:

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »