• Lorem ipsum

Magnat

Toon:
Magnat Multi Monitor 220 - Actieve Speakers (Per paar)
Magnat
Multi Monitor 220 - Actieve Speakers (Per paar)
De Magnat MULTI MONITOR 220 combineert klassieke hi-fi met moderne muziekstreaming: de hoogwaardige actieve stereoset biedt een phonovoorversterker voor MM-platenspelers en Bluetooth® inclusief aptX naast andere analoge en digitale ingangen.
€399,00
Magnat Prime One - BLUETOOTH LUIDSPREKERSYSTEEM
Magnat
Prime One - BLUETOOTH LUIDSPREKERSYSTEEM
De Prime One is de nieuwe referentie van Magnat, als het gaat om piekgeluid via Bluetooth®-streaming. Het biedt hoogwaardige materialen, de beste afwerking en echt hi-fi geluid van twee 2-weg systemen.
€399,00
-25%
Magnat SBW-250 Soundbar met draadloze subwoofer
Magnat
SBW-250 Soundbar met draadloze subwoofer
Film- en seriegeluiden klinken gedetailleerder door de 2 ingebouwde tweeters en 4 ingebouwde woofers. De losse, draadloze subwoofer voegt hier lage bastonen aan toe. De set is met 360 watt krachtig genoeg om een woonkamer met geluid te vullen.
€399,00€299,00
Toon:

Magnat is in de begin van de jaren '60 in Duitsland ontstaan. Als luidsprekerfabrikant ontwikkelde zij al spoedig een geheel eigen geluid met een eigen techniek. Ook nadat Magnat overgnomen is het Amerikaanse door VOXX International, produceert Magnat nog steeds haar eigen luidsprekers met nog steeds het eigen geluid.

Het product begint met een idee en ontstaat uit inspiraties en ervaringen. De inspiratie komt van emotionele gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een onvergetelijk concert. De ervaringen en kennis zorgen er voor dat de emotie omgezet kan worden naar een concreet product. Zo ontstaan de producten van Magnat al jaren met veel succes. Kwaliteitsproducten op het gebied van luidsprekers, car-audio en hifi-componenten.

Magnat maakt nu deel uit van VOXX International waar ook de gerenormeerde merken als Klipsch, Energy, Mirage, Mac Audio, Acoustic Research, Heco en Bernstein onderdeel van uit maken. In Nederland worden deze merken sinds november 2011 vertegenwoordigd door de Klipsch Nederland Group BV.