• Lorem ipsum

Klipsch subwoofers

Ontdek de krachtige Klipsch Subwoofers, perfect voor elke audiofiel die audio wilt voelen. Verrijk uw thuisbioscoop vandaag nog met diepe bas - bekijk onze selectie hieronder!

Minder lezen >>

Stap in de wereld van meeslepend geluid met Klipsch Subwoofers, een topmerk dat vertrouwd is over de hele wereld! Of u nu een filmliefhebber of muziekfan bent, deze subwoofers zijn ontworpen om uw luisterervaring te transformeren.

Wat is een Klipsch Subwoofer?

Klipsch Subwoofers staan symbool voor de toewijding van Klipsch aan superieure geluidskwaliteit en innovatie!

Deze subwoofers, ontstaan uit een rijke historie sinds 1946, leveren een diepe en levendige bas, die elke audio-ervaring verrijkt. De subwoofers van Klipsch combineren krachtige prestaties met helderheid, verpakt in een stijlvol design, waardoor ze zowel auditief als visueel indrukwekkend zijn. 

Perfect voor muziek en film, ze belichamen de essentie van Klipsch's audio kennerschap!

Kenmerken van Klipsch subwoofers

 1. Diepe Basweergave: Met gepatenteerde Cerametallic™ woofers en digitale versterking leveren deze Klipsch speakers een diepe, krachtige bas die de lage frequenties in uw ruimte tastbaar maakt.
 2. Flexibele Plaatsing: Het compacte en elegante ontwerp van de Klipsch sub zorgt voor naadloze integratie in elke ruimte en optimale prestaties!
 3. Wireless Connectiviteit: Bepaalde Klipsch subwoofer modellen bieden draadloze verbindingen voor een vereenvoudigde installatie en bediening via een app, zo kun je gemakkelijk je audio streamen!
 4. Aanpasbare Controles: Klipsch subwoofers bieden aanpasbare controle-opties, waardoor gebruikers de basniveaus kunnen afstemmen voor een gepersonaliseerde luisterervaring afgestemd op verschillende genres en media.
 5. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Gebouwd met hoogwaardige materialen en een stevige constructie, bieden Klipsch subwoofers langdurige betrouwbaarheid, wat zorgt voor een duurzame audio-investering.

Voordelen van Klipsch subwoofers

 1. Immersieve Luisterervaring: Klipsch Subwoofers verrijken films en muziek met diepe bas, waardoor een meeslepende, dynamische audio-ervaring ontstaat, ideaal voor een thuisbioscoop opstelling. Bekijk ook eens de Klipsch home cinema sets van e-style audio!
 2. Esthetisch en Functioneel: Deze subwoofers combineren naadloos met elk interieurontwerp, zonder in te leveren op geluidskwaliteit, en zijn daarmee geschikt voor zowel moderne als traditionele ruimtes.
 3. Gebruikersgemak: Klipsch Subwoofers staan garant voor eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke bediening, perfect voor gebruikers die gemak en efficiëntie waarderen.
 4. Persoonlijke Audio-afstemming: Deze subwoofers bieden de mogelijkheid tot persoonlijke afstemming van audio-instellingen, wat ze ideaal maakt voor degenen die graag experimenteren met hun geluidservaring.
 5. Lange Termijn Investering: De duurzaamheid en betrouwbaarheid van Klipsch Subwoofers zorgen voor een lange termijn investering, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve en duurzame audio-oplossingen.

Conclusie

Klipsch subwoofers bieden een ongeëvenaarde combinatie van diepe bas, duurzaamheid en stijlvol design.

Met onze uitstekende klantenservice en gratis installatieservice, maakt u de keuze voor een Klipsch subwoofer nog gemakkelijker!

Ontdek nu de kracht van Subwoofer Klipsch in onze webshop en VOEL de echte impact van geluid!

 

Meer lezen >>
Toon:
Klipsch Reference R-121SW subwoofer - Zwart
Klipsch
Reference R-121SW subwoofer - Zwart
X Binnenkort leverbaar
·Nominale belastbaarheid (continu): 200 Watt
·Maximale belastbaarheid (piek): 400 Watt
·Frequentiebereik: 28Hz - 120Hz
·Aantal speakers: 1 subwoofer
€599,00
Klipsch Reference R-101SW subwoofer - Zwart
Klipsch
Reference R-101SW subwoofer - Zwart
X Binnenkort leverbaar
·Nominale belastbaarheid (continu): 150 Watt
·Maximale belastbaarheid (piek): 300 Watt
·Frequentiebereik: 29.5Hz - 120Hz
·Aantal speakers: 1 subwoofer
€549,00
Toon: