• Lorem ipsum

Perfectpro - Bouwradio's

Perfectpro - Bouwradio's - Sinds de start in 2004 is Perfectpro gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van werkradio's voor de professional. De radio is makkelijk mee te nemen doordat deze op batterijen kan werken. De batterijen worden weer opgelade

Minder lezen >>

Prettig werken doet u natuurlijk met goed gereedschap. Een goede radio zoals de PerfectPro radio mag dan zeker niet missen. De PerfectPro radio biedt u alle mogelijkheden die u van een moderne radio mag verwachten.

Daarnaast kunnen de PerfectPro radio’s tegen een (hard) stootje. De PerfectPro radio’s zijn namelijk bestand tegen harde stoten en doorstaan weer en wind. Behalve schokbestendig is deze bluetooth bouw radio's ook bestand tegen vuil en water. Tegelijkertijd voorziet de PerfectPro radio u van alle gemakken die digitale en bluetooth radio ontvangst met zich meebrengen! 

PerfectPro DAB+

De PerfectPro bouwradio is standaard voorzien van DAB+. Hierdoor is de PerfectPro radio in staat om elke digitale radiozender, waar dan ook ter wereld, te kunnen ontvangen. Uiteraard moet u wel verbonden zijn met het internet.

Met de PerfectPro DAB+ radio ontvangt u niet alleen veel meer zenders dan een FM-radio, de DAB functie staat ook garant voor kraakheldere ontvangst.

Bouwradio PerfectPro

De PerfectPro bouwradio ziet u terug op bouwplaatsen, fabriekshallen, magazijnen, werkplaatsen, schuren, stallen en op stijgers. Maar ook in garages, ateliers, op het boerenland, tijdens evenementen en ga zo maar door.

Overal waar vakmensen hard aan het werk zijn en de beste sound eisen, ziet u de PerfectPro radio’s terug. 

PerfectPro radio geeft subliem geluid 

PerfectPro radio’s doen in geluid niet onder voor de beste HIFI merken. Alles draait hier om het allerbeste geluid. Elke radio is door audio liefhebbers samengesteld uit onderdelen van de hoogste kwaliteit.

Uiteraard hebben zij hierbij rekening gehouden met de laatste technologie. Bij PerfectPro staat geluid centraal en niet het accu-systeem! 

Voordelen PerfectPro 

De PerfectPro kent ontzettend veel voordelen. PerfectPro heeft namelijk het vermogen om alle digitale zender ter wereld te ontvangen. Uiteraard ontvangt deze radio ook gewoon alle FM-zenders inclusief RDS zenderinformatie.

PerfectPro stelt u in staat om minstens zes zender voor te programmeren, ongeacht of dit FM of DAB+ zenders zijn. Daarnaast zijn de radio’s voorzien van 2 externe AUX ingangen voor het aansluiten van bijvoorbeeld een MP3 speler.

De radio is standaard voorzien USB ingang van 5 volt waarmee u de telefoon kunt opladen. 

PerfectPro radio kopen bij E-styleaudio 

Bent u op zoek naar een radio van PerfectPro? Dan bent u bij E-styleaudio aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan PerfectPro bouwradio’s en hebben voor iedere situatie een geschikte oplossing! Heeft u nog vragen over een bepaalde radio? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wilt u liever het geluid zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Baarn!

Meer lezen >>
Toon:
Perfectpro Rockhart RH4- Bouwradio - Bluetooth - Dab+ Radio
Perfectpro
Rockhart RH4- Bouwradio - Bluetooth - Dab+ Radio
X Binnenkort leverbaar
· STEREO PAIRING, Koppel je radio aan een andere PerfectPro-radio met stereo pairing!
· DAB+ Digitale Radio ontvangst
· 5.2 Bluetooth ontvanger voor muziek streaming
· 2 Aux ingangen voor externe MP3 speler
· Oplaadbaar met ingebouwde Lithium-Ion accu
€479,00€439,00
Perfectpro NETBOX PLUS oplaadbare batterijen internet radio, kleurenscherm, USB-mediaspeler en bluetooth. En regen-, stof- en vuilbestendig bouwradio
Perfectpro
NETBOX PLUS oplaadbare batterijen internet radio, kleurenscherm, USB-mediaspeler en bluetooth. En regen-, stof- en vuilbestendig bouwradio
X Binnenkort leverbaar
Deze hoogwaardige audiotool is uitgerust met alle laatste technieken zoals internet radio, kleurenscherm, USB-mediaspeler en bluetooth. En regen-, stof- en vuilbestendig.
€289,00€229,00
Perfectpro TEAMBOX TBX2  Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB bouwradio
Perfectpro
TEAMBOX TBX2 Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB bouwradio
X Binnenkort leverbaar
De Teambox heeft het allemaal: Een krachtige WOOFER in combinatie met Tweeter en een sterke ingebouwde lithiumaccu voor een extra lange speelduur. Fantastische prestaties op werkplekken binnen en buiten. Daarnaast is ie toch eenvoudig mee te nemen.
€301,00€239,00
Perfectpro UBOX 500R PLUS oplaad batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
Perfectpro
UBOX 500R PLUS oplaad batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
X Binnenkort leverbaar
De UBOX 500R werkt op netstroom of met de 6 meegeleverde batterijen. Dankzij de digitale DAB+ tuner is het signaal vrij van ruis zodat je letterlijk en figuurlijk ongestoord kunt genieten.
€219,00
Perfectpro Teamplayer PLUS oplaadbare batterijen Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB Speler bouwradio met batterijen
Perfectpro
Teamplayer PLUS oplaadbare batterijen Bluetooth, DAB+, FM, AUX In, USB Speler bouwradio met batterijen
X Binnenkort leverbaar
De teamplayer staat voor z’n eigen traditionele fanclub bekend als “bouwradio”. Hij is sterk, zwaar, robuust en produceert een krachtig geluid. Daarnaast is ie voorzien van de nieuwste technologie.
€299,00
Perfectpro DAB+ Pro PLUS oplaadbare batterijen - Bouwradio - Draagbare Radio
Perfectpro
DAB+ Pro PLUS oplaadbare batterijen - Bouwradio - Draagbare Radio
X Binnenkort leverbaar
De PerfectPro DAB+ Pro voorziet je van de leukste muziek op de bouwplaats - De bouwradio is bestand tegen regen, vuil en stof en werkt op batterijen of netstroom
€145,00
Perfectpro ROCKBULL - FM/Dab+ Bouwradio met Accu
Perfectpro
ROCKBULL - FM/Dab+ Bouwradio met Accu
X Binnenkort leverbaar
Ben jij op zoek naar een Bouwradio voor het zware werk? Dan is deze krachtige werkradio iets voor jou. deze werkradio uitgerust met een equalizer, DAB+-ontvanger en een surround soundfunctie
€369,00€325,00
Perfectpro Rockbox 3 PLUS  oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio
Perfectpro
Rockbox 3 PLUS oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio
X Binnenkort leverbaar
De Rockbox is een klassieker die z’n plekje op bouw- en werkplaatsen met de jaren heeft opgeëist. Deze no-nonsense radio doet gewoon wat ie moet doen: FM, DAB+ radio en bluetooth voor een heel scherpe prijs.
€196,00
Perfectpro UBOX 400R PLUS batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
Perfectpro
UBOX 400R PLUS batterijen - Bouwradio - Dab+ - Draadloze Speaker
X Binnenkort leverbaar
De bouwradio werkt op netstroom of de 6 meegeleverde batterijen. Dankzij de digitale DAB+ tuner is het signaal vrij van ruis zodat je letterlijk en figuurlijk ongestoord kunt genieten.
€168,00
Perfectpro Dabbox 3 PLUS  oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio.
Perfectpro
Dabbox 3 PLUS oplaadbare batterijen - Draadloze bouwradio.
X Binnenkort leverbaar
Een klassieker op het gebied van design en incasseringsvermogen (vuil, stof, vocht, vallen). ( incl oplaadbare batterijen )
€205,00
Perfectpro Powerplay - DAB+ - bluetooth - USB - aux-in - Oplaadbaar
Perfectpro
Powerplay - DAB+ - bluetooth - USB - aux-in - Oplaadbaar
X Binnenkort leverbaar
PerfectPro POWERPLAYER Bouwradio. Voorzien van een verrassend krachtig geluid met een compacte, bouwbestendige behuizing.
€234,00€219,00
Toon: