• Lorem ipsum

Albrecht

Ben je op zoek naar een radio? Dan ben je bij het toonaangevende merk Albrecht aan het juiste adres. Dit Duitse bedrijf staat voor degelijke radio-apparatuur met een goed ontwerp.

Minder lezen >>

Albrecht audio is van origine een Duits audiomerk dat onderdeel uitmaakt van Alan Electronics. Albrecht biedt hoogwaardige digitale en internetradio’s met passende accessoires zoals bluetooth luidsprekers en radio tuners. Albrecht audio werd in 2003 geïntroduceerd met, voor die tijd een nieuwe productgroep, digitale en internetradio’s. Sindsdien staat Albrecht audio bekend om hoge kwaliteit en uitmuntend design. En dit is ook niet zomaar! 

Waarom Albrecht audio?

Het assortiment van Albrecht is veelzijdig te noemen. Waarom? Het merk besteedt namelijk ontzettend veel aandacht aan de wensen en eisen van verschillende doelgroepen. Van jong tot oud. Moederbedrijf Alan Electronics GmbH is een toonaangevende leverancier en fabrikant van communicatietechnologie en entertainment elektronica voor een breed scala aan professionele en particuliere toepassingsgebieden. 

Albrecht radio’s 

U koopt een Albrecht radio natuurlijk om het laatste nieuws te luisteren of om uw favoriete muziek af te spelen. Wij bieden daarom een groot aanbod aan Albrecht radio’s. Denk hierbij aan de oude, vertrouwde FM-radio, maar ook digitale radio’s zoals DAB+, bluetooth en Albrecht internetradio’s. 

Ervaar de kwaliteit van Albrecht audio 

De kwaliteit van Albrecht dient u gewoon te ervaren. Maak kennis met uitstekende geluidskwaliteit, met vol en tegelijkertijd kristal helder ruimtelijk geluid dankzij de stijlvolle houten body. Daarnaast hebben de Albrecht radio’s en Albrecht internet radio’s een enorme zenderkeuze. Deze verscheidenheid aan frequenties garandeert alle regionale en via wifi ontelbare internationale muziekzenders. Geniet van al uw favoriete nummers en ervaar de kwaliteit zoals u het nog nooit heeft ervaren! 

Albrecht audio kopen bij E-Styleaudio 

Bent u op zoek naar een kwalitatief Albrecht radio? Dan bent u bij E-styleaudio aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment audiosystemen van Albrecht aan. Weet u nog niet zo goed welke radio u nodig heeft of wilt u gewoon meer informatie omtrent Albrecht audio? Neem dan gerust contact met ons op! 

Alle Albrecht producten worden gratis verzonden en om het nog mooier te maken heeft u ook nog eens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gratis installatieservice. Dit betekent dat we bij u langs komen om de Albrecht producten te installeren en gaan pas weg wanneer alles naar wens is ingesteld. 

Dus bent u op zoek naar bluetooth radio’s, wifi radio of wekker radio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer lezen >>
Toon:
Albrecht Audio DR 750 digitale radio, DAB +/FM
Albrecht Audio
DR 750 digitale radio, DAB +/FM
Op voorraad
De digitale radio DR 750 van Albrecht Audio is een draagbare alleskunner en bevat de functies van DAB/DAB+ radio, FM-radio en wekkerradio. Het kan ook muziek streamen vanaf uw smartphone (bijvoorbeeld Spotify).
€75,00€49,00
Toon: