• Lorem ipsum

Como Audio - Internet en Dab+ Radio's

DeVesto had duidelijk drie nieuwe uitgangspunten in gedachten toen hij met Como Audio de tafelradio wou gaan ‘heruitvinden’. Het versterkergedeelte moest krachtiger worden, de radio moest (nog) meer features herbergen en de bediening moest nog simpeler. 

Minder lezen >>

We leven in een tijd dat alles om gemak draait. Dat betekent dat we iets moeten aanbieden wat meteen uit de doos inzetbaar is. Dan denken wij eigenlijk al meteen aan Como Audio. Waarom? Omdat de eenvoud werkelijk subliem is. Como Audio producten zijn allemaal voorzien van een eenvoudige ‘Hands-on’ bediening. Daarnaast is er natuurlijk ook gedacht aan de traditionele afstandsbediening en een moderne app. Het bedieningsniveau voldoet op deze manier voor elke persoonlijke voorkeur. Als klap op de vuurpijl zijn de functies van Como Audio zo uitgebreid als je mag verwachten en tegelijkertijd makkelijk bereikbaar voor iedereen! 

Como Audio Musica 

Como Audio’s nieuwste tafelradio luistert naar de naam Como Audio Musica. Deze geweldige tafelradio’s hebben een vrij compact formaat en het design spreekt eigenlijk voor zich. De Como Audio Musica is voorzien van het stereo, wifi, bluetooth, streaming, fm, DAB+, internet radio en CD speler. Wat heb je eigenlijk nog meer nodig? Met één druk op de knop luister je al jouw favoriete nummers! 

Como Audio Solo 

De Como Audio Solo is een compact muzieksysteem met internetradio, bluetooth, wifi, Spotify, FM, DAB+ en mogelijkheid om het stereo te maken met een tweede speaker. Geniet van al jouw favoriete nummers met één druk op de knop. De Como Audio Solo is ideaal wanneer je op zoek bent naar een mooie combinatie tussen gemak, kwaliteit en design. 

Como Audio Duetto 

We zijn het er allemaal wel over eens dat er tegenwoordig meer muziekbronnen zijn dan ooit. Spotify Connect, DAB+, audio streaming, internetradio en ga zo maar door. De Como Audio Duetto is ontworpen met alleen dat in gedachten. Een enkel slim muzieksysteem die de hele wereld van muzikaal entertainment presenteert met geweldige akoestiek, esthetiek en intuïtieve bruikbaarheid. De Duetto is ontworpen door de audio veteraan Tom DeVesto. Deze tafelradio is in de eerste plaats een high-fidelity stereo speaker systeem. Dit is echt niet zomaar een radio! 

Como Audio kopen bij E-Style Audio

Bent u op zoek naar kwalitatieve Como Audio producten? Dan bent u bij E-Style Audio aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment audiosystemen van Como Audio aan. Weet u nog niet zo goed welke radio u nodig heeft of wilt u gewoon meer informatie omtrent Como Audio? Neem dan gerust contact met ons op!  

Alle Como Audio producten worden gratis verzonden! Daarnaast heeft u ook nog eens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gratis installatieservice. Dit betekent dat we bij u langs komen, uw Como Audio producten installeren en pas weg gaan wanneer alles naar wens is!

Meer lezen >>
Toon:
Como Audio Ambiente luidpreker voor Solo - Hickory
Como Audio
Ambiente luidpreker voor Solo - Hickory
Op voorraad
Stereofonisch geluid zorgt voor de nauwkeurige weergave van onafhankelijke linker- en rechterkanaalkanalen. In dat opzicht heeft de Como Audio Solo een geheim wapen.
€169,00€119,00
Como Audio Solo - Streaming - DAB+ en internetradio - Hickory
Como Audio
Solo - Streaming - DAB+ en internetradio - Hickory
X Binnenkort leverbaar
De Solo van Como Audio is niet zomaar een radio, eigenlijk is het een alles-in-een muzieksysteem in een compacte behuizing.
€499,00€349,00
Toon: