• Lorem ipsum

Dab+ Radio kopen? Ga voor de klasse van Ruark Audio.

9 Jul 2019

Wat zou je doen als je een paar miljoen op je bank had staan?

Wie droomt er niet van. Misschien gaan je gedachten wel zo met je aan de haal dat je er nog een paar miljoen bij moet verzinnen, als we toch hypothetisch bezig zijn. Een eiland huren voor je vakantie, een grote villa in ‘t Gooi, skiën in Aspen, een pied-à-terre in Dubai, een wagenpark voor de deur. Als je even je hoofd erover buigt kom je ongetwijfeld een heel eind.

 

Goed, heb je er een beeld bij?

Het mooie van zo’n ultieme wenslijst is dat je goed voor ogen krijgt wat je echt graag wilt. En wat voor gevoel zoveel luxe je zou geven. Waarschijnlijk kun je je heel goed indenken hoe lekker ontspannen je ervan zou genieten. Hoe je je de koning te rijk zou voelen. En het goede nieuws is: dat gevoel kun je ook opwekken als je geen miljoenen te besteden hebt.

 

Luxe binnen handbereik

Ok, een villa a la Richard Branson zal het misschien niet worden, maar een stukje van die weelde opsnuiven valt best te regelen. Met een groep vrienden in een luxe chalet in Oostenrijk of een weekje naar de Verenigde Arabische Emiraten geven je voor even het gevoel alsof je money to burn hebt. En ook thuis kun je een chique gevoel regelen. Vanzelfsprekend is het interieur daarbij belangrijk. Maar onderschat ook niet wat een goede geluidsinstallatie voor je gevoel van luxe doet.

 

Zo klinkt klasse

Met de apparatuur van Ruark haal je verfijnde kwaliteit in huis. Dit Britse familiebedrijf staat bekend om hun geluidsapparatuur van wereldklasse. Met diepgewortelde passie voor geluid en design maken zij de meest fraaie systemen met verbluffend goed geluid. En het mooie is: zo luxe als het klinkt, zo betaalbaar komen de instapmodellen.

 

Het penthouse-suite gevoel

Dit merk is met name te vinden bij kwaliteits-audioaanbieders die in het hogere segment handelen. Het is dan ook niet verrassend dat prestigieuze hotels als het Londens Savoy de soundsystems van dit merk in hun suites zetten. Ruark gelooft sterk dat muziek en radio door de beste systemen gehoord moet worden en dat dit beschikbaar moet zijn voor iedereen. Ook voor mensen die minder thuis zijn in de wondere wereld van Hifi.

 

Elegant design met rijk geluid

Daarom zijn de systemen van Ruark zo gemaakt dat ze in elke ruimte in huis een goed geluid geven. En je niet een technisch wonder hoeft te zijn om het geluid goed in te stellen. Als een van de voorlopers op het gebied van digitale radio en muzieksystemen kies je met een Ruark voor apparatuur met een tijdloos design. Hiermee geniet je gegarandeerd jarenlang van muziek en radio.

 

Wake up call

Met zulk goed geluid baal je nooit meer van de wekker ‘s ochtends. De R1 van Ruark is de Aston Martin van DAB+ radio’s (volgens niemand minder dan de Engelse Sunday Telegraph) en heeft een wekkerfunctie waardoor je de dag altijd met goede muziek begint. Zet je wekker dus maar iets vroeger zodat je nog even kan blijven liggen en luisteren.

 

Compleet pakket

Wil je een geluidsinstallatie die je zowel FM, DAB+ radio als Spotify Connect, WiFi (DLNA) en BlueTooth geeft? Dan kies je met de R2 Mk3 van Ruark voor kwaliteit die zijn weerga niet kent. Met het volledige radio aanbod en audiostreaming van muziekbestanden van de computer of NAS, mobiele apparaten of gewoon een USB-stick haal je hiermee een complete set in huis. Met z’n bescheiden formaat en fijne vormgeving is in elk huis een plek voor dit geluidssysteem.

 

Het echte werk

Wil je iets meer uitgeven en voor een echt pronkstuk gaan, dan is het beslist de moeite eens te kijken (en luisteren) naar de Ruark Audio R7. Dit streaming geluidsinstallatie met FM en DAB+ radio is wel het neusje van de zalm als het gaat om zowel geluid als design. Met een meter breedte is het er niet een die je makkelijk in een hoekje wegzet. Maar dit op het klassieke radio-meubel uit de jaren ‘60 geinspireerde muzieksysteem verdient dan ook een podium in je huis.

 

Er is meer

Benieuwd wat we van Ruark Audio nog meer te bieden hebben? Bekijk dan hier het complete overzicht.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter