• Lorem ipsum

Waarom je een draadloos muzieksysteem van Bluesound wilt

4 Sep 2019

Waarom je een draadloos muzieksysteem van Bluesound wilt.

Digitale audio

De eerste ontwikkelingen in digitale audio zorgden voor vernieuwing, maar nog niet voor perfect geluid. Cd’s en MP3’s en het afspelen van muziek met oordopjes en van kleine Docks geeft de muziek onvoldoende weer, wat Bluesound betreft. Met hun kennis van en gevoel voor technologie en liefde voor muziek produceerden zij 24-bits HD digitale audio.

 

Muziek moet je delen

Met je koptelefoon op sluit je je helemaal af van de buitenwereld. Onderweg beweeg je je in je eigen bubbel en thuis zonder je je even af van alles om je heen. De perfecte manier om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Maar Bluesound vindt dat muziek gemaakt is om te delen en zorgt ervoor dat je huis weer gevuld wordt met muziek. In de allerbeste kwaliteit.

 

Gebruiksgemak

Bluesound is volledig wireless: draadloze speakers, draadloze stereo componenten en een home cinema set die draadloos is. Gebruikersgemak hebben deze audiofielen hoog in het vaandel staan. Bestuur de systemen vanuit je luie stoel en vanuit elke ruimte in huis, zodat je makkelijk steeds de muziek kunt luisteren die jij wilt. Door de Cortex A9 ARM-processor reageren de apparaten verrassend snel. De responsiviteit is goed.

 

Geluidskwaliteit

Mensen met jarenlange ervaring en oor voor muziek hebben het geluid van Bluesound ontwikkeld. Met maar één doel. De hoogste kwaliteit geluid in je huis brengen. Het rijke Bluesound HD geluid is ontstaan uit passie voor detail, klankkleur en volume.

 

Oneindig muziek luisteren

Speel alle muziek af die ooit is opgenomen via je streaming app. Streaming muziekdiensten als Deezer, Spotify Connect of Tidal zijn volledig geïntegreerd. Of sluit je eigen muziekverzameling aan via je PC, smartphone, tablet, MAC of NAS. Tune in met ‘Tune In’ om naar de duizenden digitale radiozenders en podcasts te luisteren.

 

De perfecte aanvulling

Een compleet nieuwe set kopen is niet nodig. Bluesound is erop ingericht om je huidige set aan te vullen en toegang te geven tot de beste muziekstreaming in de beste kwaliteit.

 

Draadloze muzieksystemen

De collectie mulitroom muzieksystemen van Bluesound bestaat uit draadloze speakers, een draadloos home theatre en draadloze stereo componenten. Welke je ook kiest, je haalt hiermee een hoogwaardig draadloos muzieksysteem in huis.

 

Wireless speakers

De draadloze speakers komen in drie modellen: de Pulse Flex, Pulse Mini en Pulse 2. Iedere hoek van je huis wordt gevuld met je favoriete muziek in studiokwaliteit geluid.

 

Home theatre

Echt geraakt worden door geluid, daar staat het Bluesound High Fedelity Home Theatre voor. Zo wordt het kijken naar films, sport of concerten, muziek luisteren en gamen een belevenis waarin je alles om je heen vergeet. Ga voor de Pulse Soundbar: de eerste multiroom high-res soundbar met een kristalheldere, 24-bit resolutie, hoogwaardige basresponse, zonder subwoofer. Of maak de set compleet en kies ook voor de Pulse Sub. De meeste subwoofers zijn grote blokken die niet helemaal passen in je huiskamer. De Pulse Sub is compact en rechthoekig waarmee hij makkelijk naast, achter of onder je meubels past. Deze subwoofer verdiept het geluid van de Pulse Soundbar voor een intens geluid dat gegarandeerd bij je binnenkomt.

 

Bluesound Pulse Sounbar - e-styleaudio 

 

Stereo componenten

Muziek streamen was nog nooit zo bevredigend. Sluit de stereo componenten van Bluesound aan op je stereosysteem en connect draadloos en snel met jouw streamingservice. Stel zo je eigen streaming versterker samen met de Node, Powernode of de Vault. Sluit ze aan op andere Bluesound muziekspelers in huis voor het mulitroom-effect. Een huis gevuld met jouw favoriete muziek.

 

Bluesound in onze collectie

Bluesound dealer wordt je niet zomaar. Wij zijn dan ook trots om deze parel in ons assortiment te hebben. Benieuwd of Bluesound iets voor jou is? Wij adviseren je graag en geven je de gelegenheid een Bluesound systeem een weekend te proberen. Zie de producten-link hieronder.

 

Pulse Flex 2i - Pulse Mini 2i - Pulse 2iVault 2i - Pulse Soundbar - Accessoires - BundelVoordeel

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter